2018-12-11 20:12


Gabriela Szabo candidează la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR)

 |  09:50
Gabriela Szabo candidează la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR)

Fosta campioană mondială și olimpică de atletism Gabriela Szabo a anunțat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a decis să candideze la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

''Dragi prieteni, am decis să candidez la Președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român! Vă invit, astfel, pe toți, să fiți alături de echipa mea pe acest nou drum pe care COSR trebuie să și-l asume pentru a ne redefini aspirațiile și așteptările față de sportul românesc'', a scris Gabriela Szabo.

Acesta susţine că „relansarea sportului de performanță și promovarea sportului de masă în România sunt obiectivele cu care eu mă înscriu în această competiție, pe care mi-am propus să o câștig pentru copiii și tinerii noștri. Știu ce înseamnă competiția, mi-am dedicat întreaga viață sportului, am făcut cunoscut numele țării mele în lume, m-am mândrit că sunt româncă și asta îmi doresc pentru noi toți. Voi readuce sportul românesc pe podiumurile internaționale''.

''Succesul nostru depinde de o politică armonioasă de dezvoltare, bazată pe un echilibru între sportul de mare performanță, educație și încurajarea oamenilor de orice vârstă să se îndrepte către sport. Susținerea și ideile voastre sunt startul de care am nevoie. Vă invit să fiți alături de mine, dar nu în tribune, ci pe pistă'', a completat Gabriela Szabo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-13

TAGURI: gabriela szabo, candideaza, presedintie, comitet, olimpic, sportiv, roman, cosr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...