2018-09-26 17:52


Gafă de proporții a Stelei. Cum a fost fotografiat Ciprian Marica în tricoul roș-albastru

 |  16:50
Gafă de proporții a Stelei. Cum a fost fotografiat Ciprian Marica în tricoul roș-albastru

La scurt timp după ce Marica a semnat cu Steaua, Clubul a oferit publicului și prima fotografie oficială cu Ciprian Marica în tricoul roș-albastru. În schimb, fotografia a făcut turul Internetului și a atras numai critici și ironii.

Ciprian Marica este fotografiat alături de președintele Stelei, Valeriu Argăseală într-un cadru absolut neoficial, cu o perdea și un dulap alături.

Gafă de proporții a Stelei. Cum a fost fotografiat Ciprian Marica în tricoul roș-albastru
zoom
Mai mult, fotografia a stârnit râsul internauților din cauza crengilor unei plante, care ”ies” din capul lui Marica.

”Echipa care m-a dorit cel mai mult, a fost Steaua. Mi-au scris suporterii, m-a ofertat antrenorul, conducerea executiva, patronul, prieteni comuni! Am primit sute de telefoane, de cand am plecat din Turcia, am fost vizitat de Craciun, de Revelion, zi de zi! Si, asa cum am anuntat aici, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, intotdeauna, in cariera mea, am ales asa. Va multumesc pentru incredere si va asigur pe toti ca voi da toata energia mea si toata priceperea sa-mi fac datoria fata de noul meu club. Vreau sa castigam toate trofeele puse in joc, vreau sa duc echipa in Champions League. Nu este o alegere luata pe criteriu financiar, singura mea dorinta, din acest punct de vedere e sa-l implic pe patron in sustinerea Fundatiei Ciprian Marica, fundatie ce sprijina tineri extrem de talentati din tara noastra. E un moment important pentru mine. Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de performanta, vreau doar sa am liniste si sanatate sa pot sa dau totul pe gazon! La fel va doresc si voua, liniste, bunatate, sanatate si voie buna! Va multumesc pentru atentie si va asteptam la stadion!” este mesajul publicat de Ciprian Marica pentru fani pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: gafa steaua, fotografie ciprian marica, valeriu argaseala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIX
16 Ian 2016

Isi imagineaza cineva ca din capul lui Marica ar putea iesi altceva ?
Random imageUltimele stiri


loading...