2019-02-24 01:08


GAFĂ de zile mari a lui Andone la prezentarea noilor achiziţii: L-am adus pe Ronaldinho

 |  14:27
GAFĂ de zile mari a lui Andone la prezentarea noilor achiziţii: L-am adus pe Ronaldinho
Florentin Dincă

Dinamo şi-a prezentat noile achiziţii ale iernii. Alături de managerul Adi Mutu a venit la conferinţa de presă şi antrenorul Ioan Andone, ultimul făcând o gafă de zile mari când a încercat să-l caracterizeze pe cel mai sonor transfer, brazilianul Rivaldinho, fiul lui Rivaldo. “Fălcosul” trebuie să-i dea un miel atacantului cariocas, cu două luni înainte de Paşti, după ce l-a numit Ronaldinho, celebrul jucător brazilian.

"Am adus un atacant bun, un jucător de viitor, pe Ronaldinho, care are calitate şi poate să crească aici. Pardon, Rivaldinho, despre el e vorba. El nu va face încă parte din lotul pentru meciul cu Chiajna, de luni. Nu sunt rezolvate actele, dar urmează să se integreze în programul echipei. Ceilalţi trei, Bumba, Dielna şi Bawab sunt în lot pentru meciul cu Concordia. Lotul e mai bun decât cel din vară. Spun asta pentru că eu antrenez jucătorii şi am observat acest lucru", a declarat Ioan Andone într-o conferinţă de presă, conform Digi Sport.

“Sper ca jucătorii aduşi să dea randamentul pe care toţi îl vrem. Ne aşteaptă meciuri importante, patru finale, iar echipa ştie acest lucru. Mai suntem în discuţii cu un mijlocaş, vom avea un răspuns în seara asta", a declarat şi Adi Mutu. Surse din cadrul clubului Dinamo susţin că jucătorul de la care aşteaptă un raspuns câinii ar fi mijlocaşul la închidere Filip Mrzjlak, fost la Pandurii Tg. Jiu, acum liber de contract.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-12

TAGURI: ronaldinho, ioan andone, rivaldinho, transfer, dinamo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...