2017-01-22 16:19

SPORT


Galeria merge peste ministrul apărării

 |  21:00
Galeria merge peste ministrul apărării

Steaua a salvat în ultimele meciuri o jumătate de sezon submediocră. Victoria din campionat pe terenul rivalilor de la Dinamo şi calificarea în primăvara europeană a Ligii Europa au făcut ca suporterii să vină din nou alături de echipă şi să fie mulţumiţi de cum merg lucrurile la club. Totuşi, galeria roş-albaştrilor tânjeşte după ceva, şi nu e vorba despre un transfer-bombă, ci despre reîntoarcerea acasă, în Ghencea. Acolo unde doar baza materială trebuie puţin updatată, pentru că suprafaţa de joc arată foarte bine.

Sătui până peste cap de faptul că Steaua joacă fiecare meci în deplasare după evacuarea de pe Stadionul Steaua, fanii roş-albaştri vor apela în cel mai scurt timp la măsuri disperate pentru a aduce din nou echipa „acasă”. De aceea, dacă Gigi Becali nu s-a înţeles până acumşi nici nu se va înţelege în proxima perioadă cu cei de la Ministerul Apărării, proprietarii bazei sportive, suporterii vor merge în audienţă chiar la ministrul apărării, Gabriel Oprea, pentru a-l implora să primească Steaua înapoi în Ghencea din retur. „Am bătut pe Dinamo în campionat, ne-am calificat mai departe în cupele europene, campania de achiziţii a fost una bună, ne-am împăcat cu fraţii Costea, suntem fericiţi că le-am dat o lovitură câinilor prin aducerea lui Pârvulescu, şi poate va veni şi Wesley, un jucător care ar ajuta enorm Steaua. Însă noi, suporterii, avem un singur mare vis acum, să revenim în Ghencea. Dacă lucrurile nu se vor rezolva mai repede, vom merge direct la ministrul Gabriel Oprea şi o să-l rugăm să primească din nou echipa acolo. Locul nostru şi al echipei este în Ghencea”, a spus, pentru „Puterea”, Gheorghe Mustaţă, liderul fanilor roş-albaştri. 21.000 de euro pe lună cere Ministerul Apărării lui Becali pentru a folosi arena din Ghencea şi, în plus, patronul roş-albaştrilor trebuie să achite şi restanţele acumulate până acum, care se ridică la peste 250.000 de euro.

Scandările anti-Becali au dispărut

În momentul în care s-a mutat în toamnă pe Arena Naţională, un lucru a fost trecut foarte uşor cu privirea. Indiferent că meciurile s-au disputat cu 7.000 de fani în tribună, aşa cum a fost cu Voinţa Sibiu, sau cu 50.000 de suporteri, cu AEK Larnaca, scandările împotriva lui Gigi Becali au dispărut cu desăvârşire, semn că susţinătorii Stelei au dat uitării, cel puţin pentru moment, războiului cu finanţatorul echipei. În caz că demersul fanilor de a-l îndupleca pe Gabriel Oprea să reprimească echipa mai repede în Ghencea ar avea succes, rămâne de văzut dacă tirul scandărilor îl vor avea din nou ca ţintă pe patronul stelist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-11

TAGURI: Galerie, ministru, steaua, ghenceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MANOLO
12 Ian 2012

Galeria mai bine s-ar duce la Becali sa-i aminteasca acestuia ca Steaua joaca pe alte terenuri din cauza acestuia ca nu si-a platit datoriile contractuale fata de Mapn. Si Oprea a fost de acord cu intoarcerea echipei Steaua pe stadionul Ghencea, in conditiile de mai sus.
PRODAN
12 Ian 2012

Oprea a afirmat tot timpul ca doreste ca Steaua sa se intoarca in Ghencea. Singura conditie, fireasca de altfel, era aceea ca Gigi sa-si plateasca datoriile, lucru care nu s-a intamplat. Asa ca, intr-adevar, cred ca galeria ar trebui sa-lm scuture pe Gigi zdravan si sa-l determine sa plateasca ce are de platit pentru ca Steaua sa se poata intoarce in Ghencea!!
GHENCISTUL
12 Ian 2012

Locul Stelei e in Ghencea. Marile performate acolo au demarat. Oprea i-a intins o mana, dar Gigi vrea tot si fara sa plateasca. Deh, domnul tot domn, iar ciobanul tot cioban!

Adauga un comentariu

Random image