2016-12-07 22:28

SPORT


Găman şi Bărboianu chiar nu glumesc, şi-au depus actele la LPF să scape de Craiova!

 |  15:19
Găman şi Bărboianu chiar nu glumesc, şi-au depus actele la LPF să scape de Craiova!

Jucătorii Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman şi-au depusla LPF cererile de încetare a raporturilor contractuale cu UniversitateaCraiova, însă conducerea din Bănie neagă faptul că acele acte sunt veridice. Preşedinteleligii, Dumitru Dragomir, a declarat că actele au fost remise LPF prin fax. Ceidoi fotbalişti au fugit în noaptea de marţi spre miercuri din cantonamentulformaţiei de la Govora. Adrian Mititelu l-a acuzat pe Victor Piţurcă că ar fi fostîn spatele acestor “dezertări”. Patronul Universităţii a mai precizat că i-aoferit anul trecut lui Piţurcă trei dezlegări în alb, însă într-o minută pecare a semnat-o cu fostul manager general al Universităţii a specificat căaceste dezlegări sunt luate în calcul doar ca garanţie. Patronul clubuluioltean a mai afirmat că actele depuse la LPF nu sunt valabile deoarece nu suntsemnate în prezenţa ambelor părţi (jucători - club).

“Două din cele trei acorduri de reziliere în alb, înmânate lui VictorPiţurcă cu titlu de garanţie şi pe care site-ul oficial al clubului le-a datpublicităţii ieri (n.r. - miercuri), au fost completate cu pixul de o a treiapersoană, în încercarea frauduloasă de încetare a contractelor lui GămanValerică şi Bărboianu Ştefan. Aceste falsuri au fost depuse la LPF asearătârziu, la Comisia pentru Statutul Jucătorului”, se arată pe site-ul oficial alclubului.

Surseapropiate fotbaliştilor au declarat că Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu auoferte de transfer din partea echipelor din Liga I CFR Cluj şi Steaua, dar şidin partea unor cluburi din străinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image