2017-01-22 22:28


Găman şi Bărboianu sunt liberi!

 |  15:12
Găman şi Bărboianu sunt liberi!
Cei doi jucători olteni au avut câştig de cauză după ce Comisiapentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF le-a dat dreptate în “războiul”pe care aceştia l-au dus cu Adrian Mititelu. Fotbaliştii au fugit acum o lunădin cantonamentul Universităţii, în baza unor dezlegări în alb pe care patronuljuveţilor i le-a dat fostului antrenor, Victor Piţurcă, în contul banilor cucare fostul selecţionar a împrumutat clubul, iar ulterior jucătorii şi-au depusmemorii pentru a deveni jucători liberi. După decizia Comisiei de azi, clubulUniversitatea Craiova va face mai mult ca sigur recurs, iar dacă rezultatul nuse va schimba, cazul merge la TAS, însă jucătorii vor fi absolviţi de oricevină dacă vor juca pentru altă echipă. Un fapt interesant s-a petrecutmiercuri, atunci când clubul din Bănie a prezentat mass-mediei noile contractepe care Găman şi Bărboianu le-ar fi semnat la începutul acestui an cualb-albaştrii, şi care intrau în vigoare la 1 iulie 2011.

Comunicatul oficial remis de LPF:

BĂRBOIANU ŞTEFANNICOLAE vs. FC “U” CRAIOVA – încetare raporturicontractuale – Respinge ca nefondate excepţia lipsei de interes şi ainadmisibilităţii cererii de chemare în judecată. Respinge ca nefondată cerereareconvenţională. Admite cererea de chemare în judecată si constată încetate, la17.02.2011, raporturile juridice între părţi izvorâte din contractulNr.1457/09.09.2010, înregistrat la LPF sub nr.1724 din 10.09.2010. Cu recurs încinci zile de la comunicare.GĂMAN MARIUS VALERICĂ vs. FC “U” CRAIOVA – încetare raporturi contractuale- Respinge ca nefondate excepţia lipsei de interes şi a inadmisibilităţiicererii de chemare în judecată. Respinge ca nefondată cererea reconvenţională.Admite cererea de chemare în judecată şi constată încetate, la 17.02.2011,raporturile juridice între părţi izvorâte din contractul nr.1117/05.07.2010, înregistratla LPF sub nr.1556/12.08.2010. Cu recurs în cinci zile de la comunicare.

Gaman, iar la Vitesse!

În urmă cu treisăptămâni, clubul olandez de primă divizie, Vitesse Arnhem, a publicat pesite-ul oficial că s-a înţeles cu Valerica Găman, jucătorul urmând a facevizita medicală. Însă, la numai două zile de la anunţ, oficialii batavi au renunţatla achiziţionarea fundaşului oltean deoarece situaţia sa contractuală cuUniversitatea Craiova nu era clarificată. Cum decizizia LPF l-a dat liber peGăman, este foarte posibil ca acesta să meargă în zilele următoare să parafezecontractul cu echipa olandeză. De serviciile fundaşului central a fostinteresată şi Steaua, însă “roş-albaştrii” s-au înţeles cu bulgarul ValentinIliev. De partea cealaltă, Ştefan Bărboianu, nu este aşa de curtat de echipeledin Europa, însă va fi ofertat de formaţiile de frunte din Liga I. S-a zvonit înultimul timp că printre echipele interesate ar fi Steaua, Dinamo, Vaslui şiRapid, ultima chiar fiind disperată în căutarea unui fundaş dreapta, după ceRui Duarte s-a certat cu şefii din Giuleşti din cauza unor probleme financiare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image