2017-01-17 00:06

SPORT


Gheorghe Constantin, din nou la FRF!

 |  18:37
Gheorghe Constantin, din nou la FRF!

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, arestat în urmă cu trei ani pentru fapte de corupţie şi trafic de influenţă, în cazul Cornel Penescu, este de ieri din nou în structurile FRF. Alături de Cornel Sfaiţer (FC Botoşani), el va fi timp de doi ani reprezentantul în Comitetul Executiv al cluburilor din eşalonul secund.

Constantin este în momentul de faţă preşedinte clubului Gaz Metan Severin, ocupanta locului 4 în Seria B2. El a stat nouă luni după gratii, iar în 2010 a fost eliberat, însă este în continuare anchetat în stare de libertate pentru faptele comise în 2009. Alături de el, în acelaşi dosar, au fost arestaţi atunci şi arbitrii Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Ionică Serea şi Marius Martiş, dar şi observatorul Marcel Lică.

În Comitetul Executiv, cluburile de fotbal feminin au ales să meargă în continuare pe mâna lui Marian Pălărie (CS FC Sporting Craiova).

Pe de altă parte, din cauza lipsei cvorumului, alegerile de la nivelul cluburilor de copii şi juniori nu au putut avea loc, ele fiind reprogramate la o dată ulterioară, când se vor desfăşura şi alegerile la nivelul cluburilor de Liga a 3-a şi de Futsal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Gheorghe_constantin, frf, functie, revenireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image