2017-01-23 14:55


Gheorghe Hagi, umilit de un jucător de la Galatasaray: Nu înţelege nimic din meseria de antrenor

 |  16:31
Gheorghe Hagi, umilit de un jucător de la Galatasaray: Nu înţelege nimic din meseria de antrenor

Exclus din lot de Gheorghe Hagipe motiv de indisciplină, bosniacul Zvejdan Misimovic s-a dezlănţuit la adresafostului mare internaţional, susţinând că “nu înţelege nimic din meseria deantrenor”.

"Nu avem ce să spunem înceea ce îl priveşte pe Hagi ca fotbalist. Însă este imposibil să zicem acelaşilucru despre felul în care antrenează. Consider că nu înţelege deloc meseria deantrenor. Aproape toţi colegii mei sunt de aceeaşi părere cu mine. Când lua odecizie, rândeam cu toţii de el, spunând că iar se prosteşte...", a spusMisimovici pentru presa turcă.

Fotbalistul adus în vară pentru 7milioane de euro de la Wolfsburg afirmă că Hagi, spre deosebire de predecesorulsău Frank Rijkaard, nu ştie pe ce post trebuie folosiţi jucătorii. "Cândam venit la Galatasaray, echipa era pregătită de un antrenor faimos în întreagalume, Rijkaard. Apoi a venit Hagi şi în ciuda tuturor insistenţelor mele, num-a folosit în locul meu obişnuit. Nu ştiu de ce a făcut asta. Cred că nici elnu ştie. Oricum, apoi m-a lăsat în afara lotului", şi-a continuat tirulbosniacul.

Acesta a criticat şitransferurile efectuate de Hagi în această iarnă, în special pe cei aduşi dinLiga I, Zapata, Stancu şi Culio. “Chiar nuînţeleg din ce motiv i-a adus. Parcă nu eram destui”, a adăugat Misimovic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image