2018-12-17 19:26


GHINION teribil pentru Chiricheș: Ar putea sta pe bară un an după accidentare!

 |  17:02
GHINION teribil pentru Chiricheș: Ar putea sta pe bară un an după accidentare!

După ce a avut una dintre cele mai mari ocazii în meciul cu Muntenegru, căpitanul Naționalei, Vlad Chiricheș s-a prăbușit urlând de durere pe teren după ce a călcat strâmb. Din informaţiile Digi Sport, lucrurile sunt dintre cele mai rele, fiind vorba despre ruptură la ligamentele încrucişate.

Şi chiar dacă doar după efectuarea RMN-ului se va cunoaşte sută la sută cât de afectat este genunchiul piciorului stâng, la o astfel de accidentare revenirea pe teren se produce după mai multe luni. Dacă se va confirma acest verdict, atunci nu numai că pentru Chiricheș Liga Națiunilor s-a încheiat, dar fotbalistul va reveni pe gazon abia la anul după o perioadă cuprinsă între șase și opt luni.

Fundașul central de la Napoli a călcat greșit la o fază de atac a oaspeților și a rămas întins pe gazon, solicitând intervenția staff-ului medical. Jocul a continuat însă, iar Muntenegru a avut o șansă uriașă de gol, adversarul lui Chiricheș scăpând singur în banda stângă și centrând periculos în fața porții, acolo unde Ciprian Tătărușanu a reținut însă cu siguranță. Contra l-a schimbat pe Chiricheș cu Mihai Bălașa în minutul 31.

"Se pare că Vlad Chiricheș pare mai grav decât Mihai Pintilii. A fost o accidentare care ne-a dat planurile peste cap. Dacă nu se accidenta Pintilii, următoarea schimbare era Țucudean", a declarat Cosmin Contra, la flash interviul de la finalul partidei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-08

TAGURI: accidentare, chiriches, ligament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...