2017-01-21 06:24

SPORT


Giani se roagă în zadar de Dinamo

 |  14:16
Giani se roagă în zadar de Dinamo

Moda repatrierilor nu mai este de actualitate în Ştefan cel Mare. Chiar dacă Florin Bratu s-a antrenat câteva zile alături de lotul dinamovist, situaţia sa este departe de a fi rezolvată, deoarece antrenorii nu sunt aşa siguri că atacantul mai poate juca pe viitor la un nivel înalt. Acum a venit rândul lui Giani Kiriţă, care, după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, era de aşteptat să se întoarcă în Groapă.

Numai că Dinamo are alte gânduri, exact din acelaşi motiv ca şi la „Bratone”. În locul lui Kiriţă, oficialii alb-roşii au ajuns la un acord cu Joao Alves, mijlocaşul Vitoriei Guimaraes.

„Primul meu gând a fost să revin la Dinamo. Nu contează banii. Aş fi dezamăgit dacă nu mi s-ar da şansa să îmi închei cariera la Dinamo. Am făcut ceva pentru această echipă, nu depinde de mine însă. Dacă nu se va realiza, asta e viaţa, nu e vina mea”, a spus Giani Kiriţă la Sport.ro.

Kiriţă a jucat 135 de meciuri pentru în cei şase ani petrecuţi în Ştefan cel Mare, perioadă în care a marcat 9 goluri şi a pus umărul la câştigarea, alături de câini, a două titluri şi a trei Cupe ale României.

Foto: dinamomania.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Dinamo, giani kirita, revenireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image