2018-10-17 14:48


Gică Craioveanu: “Florin Andone şi-a prelungit contractul pentru că are oferte. Cordoba îl vinde imediat”

 |  23:12
Gică Craioveanu: “Florin Andone şi-a prelungit contractul pentru că are oferte. Cordoba îl vinde imediat”
Florentin Dincă

Florin Andone este dorit cu ardoare de Costel Gâlcă la Espanyol. Oficialii lui Cordoba, echipă de care aparţine internaţionalul român, au reuşit să-l convingă acum trei zile pe acesta să semneze prelungirea contractului tocmai, însă tocmai pentru că există numeroase oferte pentru atacant. Pe lângă cea de la Espanyol, există interes de la Villarreal, Getafe, Malaga şi de la două echipe din Anglia.

Informaţia este confirmată de Gică Craioveanu, un om care cunoaşte fotbalul spaniol la perfecţie. Fostul atacant oltean este de părere că în spatele prelungirii contractului lui Andone stă o ofertă tentantă pe care Cordoba o studiază în aceste zile şi pe o va accepta în cele din urmă. Florin, căruia i s-a mărit consistent şi salariul, a semnat până în 2018, iar clauza de reziliere i-a crescut de la 6 la 10 milioane de euro. Mai mult, dacă echipa sa va reveni la vară în prima ligă, clauza va creşte la 20 de milioane de euro.

”Eu sunt un vulpoi bătrân la fotbal. În momentul în care înnoiești un contract, e pentru că președintele are ofertă bună pentru tine. Clauza de reziliere e foarte-foarte importantă pentru un club modest, în cazul ăsta, cum e Cordoba.Urmează ca o echipă să-i facă o ofertă clubului, una importantă și, bineînțeles, și lui. Se vorbește mult că ar avea oferte din campionatul englez. Eu prefer să joace în Spania, e mai plăcut, e un campionat în care poți să-ți demonstrezi mai bine calitățile. Mie îmi place fotbalul frumos, elegant, cu spectacol, cu multe ocazii de gol. Parcă în Anglia în ultimul timp nivelul a coborât, a scăzut destul de mult. Eu cred că dacă va avea oferta pe masă, președintele Cordobei îl va vinde imediat”, a declarat Gică Craioveanu la emisiunea Digi Sport Special


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-09
Citeste si:
TRANSFER. Costel Gâlcă îl vrea neapărat pe Florin Andone la Espanyol

TAGURI: florin andone, transfer, cordoba, gica craioveanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...