2019-02-23 06:56


Gică HAGI e un car de nervi. Ce a decis Fiorentina în cazul lui IANIS

 |  11:22
Gică HAGI e un car de nervi. Ce a decis Fiorentina în cazul lui IANIS

Gică Hegi vrea cu orice preț să-și răscumpere fiul de la Fiorentina, echipă care l-a transferat de la Viitorul în 2016, pentru două milioane de euro. Cum Ianis (19 ani) a jucat la echipa mare doar câteva minute în toată această perioadă, deși i s-a promis la început că va fi folosit mult mai mult, acesta vrea să plece neapărat undeva unde să joace mai mult.

Iar Gică are pentru odrasla sa varianta Galatasaray. Numai că există o mare problemă. Oferta făcută Fiorentinei de Viitorul, tot de două milioane de euro, este considerată prea mica, astfel că ea a fost momentan declinată.

Potrivit firenzeviola.it, clubul viola consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea sa la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul nu este suficientă.

FC Viitorul a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că în data de 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi.

"Fotbal Club Viitorul anunţă public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită clubului nostru. Din 22 decembrie, acţionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer", a precizat FC Viitorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-05

TAGURI: ianis, gica hagi, oferta, fiorentina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...