2018-12-14 21:27


Gică Hagi şi-a dus jucătorii de la Viitorul la Clubul Colectiv

 |  15:22
Gică Hagi şi-a dus jucătorii de la Viitorul la Clubul Colectiv
Florentin Dincă

Jucatorii lui Gica Hagi de la prima echipă a Viitorului, plus cei de la U-19 care vor pleca marţi în Cehia pentru meciul din Youth League, au fost prezenţi luni după-amiază la Clubul Colectiv, acolo unde s-au rugat şi au aprins câte o lumânare în memoria victimelor incendiului de vineri noapte.

Jucătorii Regelui, care vor juca în această seară cu Dinamo în Liga 1, au fost răsplătiţi cu aplauze de mulţimea de oameni prezentă la faţa locului.

"Privelistea, alcatuita din fotografii, mesaje pentru cei disparuti, mii de candele, flori sau jucarii de plus, i-a emotionat la extrem pe jucatorii constanteni. Acestia s-au rugat si pentru sanatatea celor care au avut de suferit de pe urma tragicului eveniment. Condoleante familiilor indolitate", a fost mesajul postat de Academia Hagi.

"E o tragedie uriaşă ce s-a întâmplat. Ar fi fost mai bine să stăm, să ne mai gândim. Fotbalul e un spectacol, dar în cazul de faţă trebuia să amânăm etapa. Puteam să jucam de doua ori în trei zile fara nici un fel de problema", a fost reacţia lui Gică Hagi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

Mai multe imagini:
Gică Hagi şi-a dus jucătorii de la Viitorul la Clubul Colectiv
zoom

TAGURI: hagi, viitorul, club, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...