2019-03-18 16:08


Gigi BECALI a bătut din nou câmpii. Latifundiarul a PIERDUT DEFINITIV marca Steaua

 |  15:48
Gigi BECALI a bătut din nou câmpii. Latifundiarul a PIERDUT DEFINITIV marca Steaua

Gigi Becali se lăuda nevoie mare joi seară la o televiziune de sport din România că îi va reveni, definitiv, marca Steaua. Numai că, vineri, recursul intentat de acesta pentru recuperarea mărcii a fost respins definitiv de către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

"S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA", conform deciziei ÎCCJ, publicată de gsp.ro.

SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de Gigi Becali, a pierdut pe 21 decembrie 2016 litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi de atunci nu a mai are dreptul să folosească numele Steaua, ci FCSB, așa cum este intitulată.

Iată ce spunea Becali la DigiSport cu 20 de ore înaintea deciziei ÎCCJ: "Câştigăm 100%. De Mâine, toată lumea va spune Steaua. S-a terminat cu FCSB. Aşa e legea. Nu mai e Oprea, ca să se bage el, nu mai e nici Coldea, nici Dumbravă. Câştigăm 100% marca”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-04

TAGURI: gigi becali, marca steaua, pierdut definitiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
04 Mai 2018

bietul Gigi Becali, este unul dintre acele exemplare care dovedeste ca nici la 60 de ani nu s-a maturizat, altfel el este una din acele exceptii, un miracol( as zice), pentru ca -iata!- un individ incult, xenofob si violent a ajuns milionar, e adevarat ca a facut si puscarie, ori cei mai prosti indivizi sunt cei care-si pierd libertatea sau/sau sanatatea datorita propriilor actiuni si conduite... Si totusi cum a ajuns GB atat de bogat, este demn de o analiza, practic el ( ca si iohanis) reprezinta o exceptie in care f. multe linii favorabile(si independente de ei) s-au intersectat la un moment dat( chestia cu norocul!), la GB, faptul ca familia sa a avut ceva "cheag" inca inainte de "89( de pe urma oilor), apoi situatia cu pamantul si armata, etc., la iohanis faptul ca el apartine unui grup minoritar care AVEA o oarecare recunostere si respect din partea populatiei generale, apoi ceva bani cu putere ( marci vest germane), si casatoria cu fiica unui securist cu grad mare, toate acestea au dus la succesul acestor doi indivizi, dar- care altfel- sunt doua nulitati complete...De acea numele lor au devenit sinonime cu sistemul de masurare negativa al IQ-lui, becalul si klausul... De fapt chiar nemtii, cativa ani in urma, l-au declarat direct , pe iohanis, a fi un diletant...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Mai 2018

mafia imobiliara din Pipera adica spalatoria de bani Hrebenciuc-Babiuc-Fathi Taher plus afacerile cu terenurile armatei...clubul Steaua distrus...asta a insemnat "democratia originala' cu mafiotii lui iliescu deveniti capitalistii de cumetrie
Random imageUltimele stiri
loading...