2019-01-24 10:49


Gigi Becali a blocat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham

 |  19:02
Gigi Becali a blocat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham
Florentin Dincă

Gigi Becali a blocat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham Hotspur. Din închisoare, patronul stelist a blocat transferul, iritat de faptul că Tottenham nu îl lasă pe Vlad Chiricheş să ajungă cu Steaua în grupele Ligii Campionilor. Nu a contat nici măcar faptul că Tottenham oferise 8 milioane de euro pe Vlad Chiricheş, exact suma fixată de Gigi Becali.

"Cine e Tottenham, mă?! Ia, gata, nu se mai face niciun transfer. Pe mine mă cheamă Gigi Becali. Dacă nu ne aşteaptă pe noi să ne calificăm în Ligă, atunci să fie sănătoşi", a fost mesajul din închisoare al lui Gigi Becali.

Şi Mihai Stoica a confirmat faptul că transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham nu mai este de actualitate: “Există o ofertă pentru Chiricheş de 8 milioane de euro. Nu ştiu unde a văzut Gigi declaraţia, dar m-a sunat şi mi-a spus: “Nu aşteaptă Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate să aştepte o zi? Atunci nu mai este de vînzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept aşa ceva’. Cred că dacă nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai interesează Chiricheş la absolut nici o sumă.Chiricheş datorează Stelei mai mult decît Steaua îi datorează lui. Nu mai pleacă pînă în iarnă. L-am anunţat şi pe Chiricheş”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31

TAGURI: gigi, becali, vlad, chiriches, transferul, blocat, tottenham
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LICA
31 Iul 2013

si de unde mama dracului are behali telefon in puscarie???????????
Random imageUltimele stiriloading...