2019-03-24 03:00


Gigi Becali nu scapă de COȘMARUL Alibec. Cum și pe câți BANI a fost cedat la Astra

 |  13:00
Gigi Becali nu scapă de COȘMARUL Alibec. Cum și pe câți BANI a fost cedat la Astra

Gigi Becali e bântuit în continuare de Denis Alibec, atacant care i-a scos peri albi sezonul trecut cu fițele sale. Latifundiarul din Pipera spune că Alibec a fost cea mai mare povară pe care a avut-o la FCSB, și se bucură că l-a cedat la Astra pentru suma de un milion de euro.

"Am mâncat bătaie cu Giurgiu, a fost bătaie de un milion de euro. Am mâncat bătaie, dar am câştigat un milion de euro. Dacă ei nu ne băteau pe noi, nu mai credea Niculae în campionat. Atunci, dacă ne-a bătut pe noi în prima etapă, Niculae a zis că trag la campionat şi l-a luat pe Albec, ca să tragă la campionat. Nu-mi pare rău că am mâncat bătaie, că am luat un milion şi am scăpat şi de o mare povară. Cea mai mare povară pe care am avut-o vreodată a fost ăsta, Alibec: 30.000 de euro pe lună cu taxe, e greu. Lasă milionul pe care-l pierdeam. Putem să luăm şi lucrurile bune. Eu i-am luat pe Alibec şi pe Budescu cu 2,45 milioane şi am primit trei milioane şi jumătate pe ei. Am câştigat un milion de la doi jucători", a declarat Becali, la Pro X.

Atacantul Denis Alibec a fost transferat, săptămâna trecută, de la FCSB la Astra Giurgiu, club cu care jucătorul a semnat un contract pe trei sezoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-30

TAGURI: gigi becali, alibec, bani, transfer, astra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...