2019-01-20 19:33


Gigi Becali s-a impus în cazul Claudiu Keşeru. Reghe a înghiţit în sec şi a dat-o la întors

 |  20:00
Gigi Becali s-a impus în cazul Claudiu Keşeru. Reghe a înghiţit în sec şi a dat-o la întors

Laurenţiu Reghecampf nu-l vrea cu niciun preţ pe Claudiu Keşeru la echipă. Motivul e simplu. Atacantul nu este impresariat de soţia sa, Anamaria, cea care “deţine” majoritatea jucătorilor din actualul lot al Stelei. Însă cum Gigi Becali are ultimul cuvânt la echipă, antrenorul n-a avut încotro şi şi-a schimbat radical discursul, acceptând ca vârful să poată fi adus la Steaua în această iarnă.

“Nu mă interesează Claudiu Keşeru. Nu mă mai întrebaţi de el. Eu sunt mulţumit de Golubovic”, spunea Reghe în urmă nu cu mult timp. Acum, tehnicianul roş-albaştrilor şi-a schimbat discursul. "Keşeru este pe lista jucătorilor pe care noi am dori să îi aducem. Doar că e un drum foarte lung până a se întâmpla acest lucru. Deocamdată nu mă interesează niciun jucător, mai am 18 meciuri cu acest grup de fotbalişti şi nu mi se pare normal faţă de ei să vorbesc de alţii. Ce motivaţie să mai aibă jucătorii dacă vorbim despre înlocuitorii lor? O să vorbim despre transferuri când va fi pauza de iarnă", a spus Reghe la Sport.ro, adăugând că n-are nimic personal cu jucătorul: “Am o relaţie foarte bună cu Keşeru, nu ştiu de unde au apărut informaţii că nu ne înţelegem”.

"Dacă îl luăm pe Keșeru? Să vedem, nu prea vrea Reghe. O avea el ceva... Eu fac tot timpul numai cum vreau eu. E o situație specială, pentru că nu l-am mai văzut atât de vehement pe Reghe. Înseamnă că are altceva cu băiatul. Nu l-am întrebat pe Reghe ce are cu el, eu fac ce vreau", a spus Becali. Cum pista Alibec a căzut, iar Harlem Gnohere preferă să plece în străinătate pe un salariu dublu faţă de cât ar primi la Steaua, Becali s-a orientat spre Claudiu Keşeru, atacant care a jucat două sezoane în tricoul Stelei (n.r. 2013-2015) şi a marcat 29 de goluri în 48 de partide.

Keşeru vrea să plece de la Ludogorets, dar nu pe un salariu mult mai mic

Vârful naţionalei României a devenit rezervă de lux la Ludogorets. Dacă în sezonul trecut, Claudiu a fost titular de drept şi golgheter al echipei, acum românul prinde rareori un loc în primul 11, dar chiar şi aşa a punctat până acum de şase ori. Ţinut rezervă în meciul din Liga Campionilor cu PSG (1-3) şi aruncat în zadar în luptă doar în ultimele cinci minute, Keşeru nu înţelege de ce nu mai este în graţiile antrenorului bulgarilor. Ludogorets vrea să scape cât mai repede de el din cauza salariului său de 700.000 de euro anual, dar şi atacantul vrea să plece. Tocmai asta este şi problema pe care Becali trebuie să o rezolve. Claudiu n-ar zice nu unei reveniri la Steaua, dar vrea şi un contract apropiat de cel deţinut în momentul de faţă la campioana Bulgariei. La Steaua nu are cum să aibă acest salariu, poate nici jumătate, astfel că el testează în această perioadă şi alte variante din străinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: gigi becali, claudiu keseru, laurentiu reghecampf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...