2018-12-15 06:41


Gigi Becali şi-a luat PORTAR titular. “Pufi” îi ia locul între buturi puştiului Andrei Vlad

 |  17:18
Gigi Becali şi-a luat PORTAR titular. “Pufi” îi ia locul între buturi puştiului Andrei Vlad

Speriat de gafele puştiului Andrei Vlad din derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali l-a transferat de urgenţă, în ultima zi de mercato, pe portarul Cristian Bălgrădean, legitimat până azi la Concordia Chiajna.

"Am dat 50.000 de euro pe Bălgrădean celor de la Chiajna. L-am luat repede, pentru că ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad. Nu sunt supărat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă aşteptam să mai greşească, dar ziceam că se întăreşte în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O să mai joace şi el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. Cristian Bălgrădean, care se afla în această perioadă în vacanţă în Italia, a fost trimis la echipa a doua a clubului Concordia în urmă cu două luni, după ce a refuzat să semneze un nou contract pe o sumă mai mică. Cum la Chiajna avea 6.000 de euro lunar, la FCSB remuneraţia sa va creşte substanţial, până la 15.000 de euro lunar. Bălgrădean a evoluat în cariera sa de până acum la echipele Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Braşov, Minerul Salonta, UTA Arad, Dinamo Bucureşti, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.

Titularul din ultimii ani al postului de portar al echipei FCSB, Florin Niţă, a fost cedat pe 1 februarie la Sparta Praga. De atunci, în locul său a intrat în poartă Andrei Vlad, jucător în vârstă de 18 ani, care a avut evoluţii inconstante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: steaua, fcsb, balgradean, portar, andrei vlad
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...