2017-01-23 10:37


Gigi Becali dezvăluie că există un martor cheie în cazul Valiza: “Cineva a fotografiat banii pentru un blat Universitatea - CFR”

 |  18:19
Gigi Becali dezvăluie că există un martor cheie în cazul Valiza: “Cineva a fotografiat banii pentru un blat Universitatea - CFR”

PatronulStelei s-a prezentat ieri la instanţa supremă pentru a da declaraţii înlegătura cu acuzaţia de dare de mită în deja celebrul caz Valiza din 2008.Becali a dezvăluit că a încercat să le ofere bani “studenţilor” după ce a aflat că între oficialii Universităţii şi ai CFR-ului exista uncontact pentru ca meciul să nu se decidă pe teren.

Acesta susţine că un martor deţine fotografii cu baniipentru blat, aproximativ 800.000 de euro, sumă care ar fi trebuit dată celor dela Universitatea înaintea sa, astfel că CFR Cluj ar fi câştigat lejer meciul şitotodată titlul de campioană. “Eu am vorbit la acea vreme cu mânadreaptă a lui Doboş (fostul preşedinte al Universităţii Cluj), care mi-a spus:«Toată ziua mă sună Andone (fostul antrenor al CFR Cluj). Ce faci, vii?». Amspus atunci legat de premiere, pentru că U Cluj nu era motivată să mai câştigemeciul, motiv pentru care ar fi existat riscul să vândă meciul. Între timp, euam aflat că se făcuse o manevră de 800.000 de euro. A existat un martor care afotografiat banii”, a declarat Becali în faţa instanţei.

Patronulroş-albaştrilor a adăugat că cei 1,7 milioane de euro descoperiţi de DNA laTeia Sponte erau motivul pentru care Universitatea ar fi putut să îşi aperecorect şansele. “Am vrut să-i fac să fie corecţifiindcă în contractul fotbalistului nu e stipulat că trebuie să câştigemeciurile. Iar eu nu sunt turnător ca să mă duc la Parchet, s-a mai apăratoficialul stelist. Ioan Andone nu a dorit să comenteze în nici un feldeclaraţiile lui Becali, în timp ce instanţa a stabilit un nou termen pentru 18aprilie.

Persoaneimplicate în cazul Valiza - acuzaţii

Gigi Becali (patron Steaua) - dare de mită şi falsîn înscrisuri

VictorPiţurcă - favorizarea infractorului

TeiaSponte (vicepreşedinte CA Steaua) - complicitate la dare de mită

AlinaCiul (avocat), Radu Marino (om de afaceri) – favorizarea infractorului


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image