2017-01-21 04:10

SPORT


Gigi Becali încearcă un nou asalt asupra lui Dragomir: “Păi dictatura cum se termină? Cu revoluţie, nu?”

 |  16:22
Gigi Becali încearcă un nou asalt asupra lui Dragomir: “Păi dictatura cum se termină? Cu revoluţie, nu?”

FinanţatorulFC Steaua, Gigi Becali, a lansat un atac, vineri, la adresa preşedintelui LPF,Dumitru Dragomir, pe care îl acuză de influenţarea deciziilor luate decomisiile pe care le are în subordine şi pe conducătorii acestora că au partipris-uri cu unii conducători de cluburi, informează Mediafax.

Ela relatat o convorbire telefonică avută cu Ion Neagu după ce a fost amendat deComisia de Disciplină a LPF. "Doru Neagu mi-a zis mie «Bre nea Gigi, nu fisupărat pe mine. Ştii că el m-a crescut, ce să fac? Îţi dădeam eu vreodatăamendă ţie, nea Gigi? Îndrăzneam eu? Dar eu ce să fac? El m-a crescut, el m-apus.». Preşedintele de Ligă trebuie să pună comisii independente şi poaterămâne 25 de ani fără să aibă cineva ceva. Dar dacă tu la comisii comanzi cetrebuie să facă...", a mai spus Becali.

Elîl compătimeşte pe preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, caretocmai a fost amendat de Comisia de Disciplină a LPF. "A zis nu ştiu ceMititelu. O să fie chemat iar la comisii. Se dublează, şase miliarde de euro.Unde ne trezim aici? Omul şi-a zis şi el opinia, că «e stat în stat, că edictatură şi că nu ştiu ce». Se vor aşeza lucrurile şi în România. Vine unul caMititelu, pe care l-am criticat până acum cu jucătorii, care cică e nebun, darel se bate până în pânzele albe, mai vin şi eu din spate, care zic că aşa e,mai vine încă unul care zice la fel, mai se duce şi pe la UEFA, pe la FIFA, şipe la tribunalul civil şi să vezi cum îi pune cu botul pe labe şi se terminădictatura. Păi dictatura cum se termină? Cu revoluţie, nu? Poate o începeMititelu. El ce spune are dreptate", a adăugat Becali.

GigiBecali a lăsat să se înţeleagă că şi alţi conducători din fotbal suntnemulţumiţi de Dumitru Dragomir. "Eu nu-l jignesc pe Dragomir. Şi dictatordacă am spus, trebuie să fie prea puternic. Orice fraier poate să fie dictator?Acum aduce şi bani la cluburi... Eram terminaţi altfel. Cum a zis Borcea«Salvatorul fotbalului românesc». I-am zis «Bine mă, Cristi, cum?». A râs şiel. Cu alte cuvinte «Bă naşule, eu am crezut când am zis asta?»", arelatat el.

Carecomisii sunt independente? Spun eu independenţa comisiilor. Cocean (n.r. -Valentin Cocean, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor) ăla esteasociat cu nevasta lui Nicu Badea (n.r. - preşedintele CA al FC Dinamo), arefirmă de avocatură, e independent... Ăsta, Florea (n.r. - Daniel Florea,preşedintele Comisiei de Recurs), eu sunt prieten bun de tot cu el. Eindependent... Ăla, Doru Neagu (n.r. - Ion Neagu, preşedintele Comisiei deDisciplină), fratele şi copilul lui Dumitru Dragomir. Dacă îi zice MiticăDragomir «Stai în cap», direct în cap se bagă. E independent ăla. Mai e şişeful comisiei...", a spus Becali.

GigiBecali consideră că preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şiNonamatori, Dumitru Costin, va fi cel care "va curăţa" fotbalul."Ştiţi cine îi va curăţa? Cine va face curăţenie în fotbal? DumitruCostin. O să vedeţi. Ăla va face curăţenie, uşor-uşor în comisii", aconchis Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image