2017-01-24 09:10


Gigi Becali l-a umilit pe Bicfalvi!

 |  20:36
Gigi Becali l-a umilit pe Bicfalvi!

Cel mai vechi jucător din lotul Stelei, Eric Bicfalvi, a fost răsplătit “pe măsură de Gigi Becali în perioada petrecută de acesta în tricoul roş-albastru. Fostul internaţional de tineret este remunerat cu 2.700 de euro pe lună !!!, un contract practic de nivelul junioratului. Chiar dacă în cei patru ani petrecuţi la Steaua, mijlocaşul nu a prins prea des un loc de titular, Hagi îl vede în continuare un om important în angrenajul echipei. De fapt, transferul său în Ghencea de la Jiul Petroşani s-a făcut chiar la cererea expresă a Regelui.

Acum, numele lui Bicfalvi, care de la 1 ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract cu Steaua, este rostit mai des deoarece este implicat în transferului lui Wesley la Steaua. Suma tranzacţiei: 900.000 + Bicfalvi. Trecerea la Vaslui ar putea reprezenta o mană cerească pentru mijlocaşul stelist, care astfel ar putea câştiga peste 120.000 de euro pe sezon.

“Nu înţeleg de ce Bicfalvi nu a crescut mai mult, unii nu pot să evolueze mai mult. El are un salariu de 2.700 de euro pe lună şi atunci de ce să nu plece la 15.000 de euro? Pe el nu îl interesează curve şi prostituate, e băiat cuminte”, a spus Becali la GspTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Bicfalvi, contract, steaua, juniorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image