2017-01-20 11:58

SPORT


Gigi şi Naşu, în vizită la Arena Naţională: Gazonul e perfect!

 |  14:39
Gigi şi Naşu, în vizită la Arena Naţională: Gazonul e perfect!

Patronul Stelei şi preşedintele FRF au fost azi de dimineaţă în vizită la Arena Naţională, pentru a vedea în ce stare se prezintă mult mediatizatul gazon. Becali era direct interesat, deoarece peste câteva zile joacă aici turul cu Twente. În ciuda faptului că iarba era îngheţată la mijlocul acestei săptămâni, se pare că instalaţia de încălzire a făcut în scurt timp minuni.

“Gazonul e perfect, asta e cel mai important. Bravo celor de la Primărie şi ALPAB care s-au ocupat de el. Nici nu mă aşteptam să fie aşa de bun, atât de verde”, a spus Gigi Becali.

Şi Naşu era curios să vadă cum este covorul de iarbă de pe cel mai frumos stadion al ţării, mai ales că naţionala României va disputa aici la finalul acestei luni un test de pregătire împotriva reprezentativei Uruguayului.

Sandu confirmă: Returul se amână

Vremea total neprielnică fotbalului i-a determinat pe preşedinţii de cluburi să solicite amânarea returului din Liga 1, programat pe 25 februarie. După Mitică Dragomir, şi Mircea Sandu a confirmat că a doua parte a sezonului va fi amânată. “E Comitet Executiv pe 17 februarie, cel mai probabil începerea returului se va amâna. Nu din cauza , ci din cauza drumurilor. Echipele nu vor putea ajunge în deplasări”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Gazon, arena_nationala, steaua, gigi_becali, nasu, mircea_sanduComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image