2017-01-21 02:16

SPORT


Gigi tot nu-l iartă pe Tătăruşanu: E vagabond

 |  18:33

Ratarea calificării în optimile de finală ale Ligii Europa nu poate fi uitată repede de Gigi Becali, care nu pote să-l ierte cu nici un chip pe Ciprian Tătăruşanu, vinovat la ambele goluri ale olandezilor. Dar nu pentru golurile primate este foc de supărat patronul roş-albaştrilor, ci pentru fiţele pe care goalkeeperul le-a făcut în ultimul timp în cantonamente, şi mai ales faţă de legenda Helmuth Duckadam.

“Nu sunt supărat pe Tătăruşanu că a luat gol, dar aici e vorba despre Steaua. Nu vii tu şi spui că nu stai în cantonament. Nu poţi să-l iei la mişto pe Duckadam. Mi-a zis Duckadam că Tătăruşanu l-a luat la mişto, cică sunt paturile prea mici în cantonament. Bă, dar tu nu ai cum să-l iei la mişto pe Duckadam. Este om în toată firea, vagabondule. Ce a făcut Tătăruşanu este inadmisibil”, a spus Becali la Sport.ro.

Finanţatorul Stelei a spus, imediat după partida din Olanda, că Tătăruşanu nu va mai fi nici rezervă la echipă, iar în acest sens i-a cerut lui Valeriu Argăseală să caute un alt portar, care să fie rezerva titularului Stanca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Gigi_becali, ciprian_tatarusanu, vagabond, duckadamComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image