2017-01-17 00:11

SPORT


Giovani se vede preşedintele României

 |  08:19
Giovani se vede preşedintele României

Fostul impresar Giovani Becali a făcut marţi seară un circ de nedescris la Tribunal, la ultimul termen în Dosarul Transferurilor. La o zi după aceea, Becali a venit cu o ipoteză-şoc, vrea să candideze, alături de alţi membrii ai familiei sale, la preşedenţia ţării.

Procuratura are ceva cu neamul nostru. Vreau să audă toată lumea. Cei bătrâni percep povestea ca o pe sentinţă definitivă, aşa crede şi mama mea, dar procesul nu este terminat. Şi preşedintele nostru era culpabil în dosarul Flota, apoi a candidat şi ne conduce ţara. Aşa se poate întâmpla şi cu mine. Voi candida şi eu, vom candida toata familia, să ajungem să conducem ţara. Dacă familia noastră va conduce România, aceşti procurori care fac uz de simplu fapt că sunt la DNA nu vor mai exista. Şi eu, şi fratele meu, şi vărul meu, toţi vom candida!”, a declarat Becali la Realitatea TV.

Chestionat în privinţa măsurilor pe care le va lua, dacă va deveni preşedintele României, nu a stat mult pe gânduri şi a dat o soluţie fantezistă: „Paradis fiscal! Averi mari şi taxe mici, asta voi face. Vreau ca un român să aibă un yaht la Nisa şi un avion privat la Munchen! Atunci va veni singur şi va plăti taxe mai mari. Asta va fi peste câteva generaţii, dar cineva trebuie să înceapă acum”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-28

TAGURI: Giovani_becali, presedinte, romania, familie, proces, dosarul_transferurilorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GIGI
23 Feb 2012

daca ajunge un mafiot ca sata la putere, il vom pl aange pe dictatorul Bases cu. A ajuns sa tipe la ju decatoare, iar aceasta, I N LOC SA-L AMENDEZE, s-a pierdut cu firea si parca voia sa se scuze ca ca l -a deranjat. EU II PUNEAM CATUSELE si-l speriam pu tin, ca sa stie ca exista judecatori si mafioti

Adauga un comentariu

Random image