2017-01-22 18:26


Gloriile sportului urcă pe un altfel de podium!

 |  18:46
Gloriile sportului urcă pe un altfel de podium!

La invitaţia creatorului de modă Cornel Gache, Victor Hănescu, Marius Novanc, Titi Aur și Hari Dumitraș vor urca, în premieră, pe un podium de modă. Cei patru sprotivi şi ex-sportivi vor prezenta patru dintre ținutele noii-colecții “Metamorfoze” pentru a transmite importanța prestanței în sport.

“Ca și sportiv, la 2 metri înălțime, este greu să-ți găsești haine, să ai un costum care să fie <> pe tine și am avut provocări la acest capitol. Cred că de acum nu voi mai avea aceste provocări și mă voi simți relaxat într-un costum pe măsura mea.” -  Victor Hănescu, cel mai bun jucător român de simplu al ultimului deceniu.

Unul dintre seniorii din “Epoca de Aur” a rugbiului românesc face primul pas în fashion la 56 de ani. Cu o greutate care se scrie din 3 cifre, Hari Dumitraș, “căpitanul de la Auch” (locul singurei victorii în deplasare din istorie în fața Franței), a devenit altfel de model. “Mi-am dorit întotdeauna să fiu un model pentru copiii din România prin practicarea sportului. Acum sunt într-un alt rol de model, în modă.” - a declarat entuziasmat Hari Dumitraș, președintele F.R. Rugby. Considerat un adevărat sex-simbol în lumea sportului şi nu numai, Marius Novanc este unul dintre handbaliștii români emblematici din ultimul deceniu. Pivotul naționalei de handbal și al formației CSM București, acesta a fost ales pentru numele, dar și pentru fizicul său, să prezinte colecția: “Imaginea contează la un sportiv. Îmi place această idee de a prezenta costume bărbătești pe un podium și am răspuns afirmativ acestei provocări”.

“E o provocare. Am trăit cea de-a doua emoție. Prima a fost când îl vedeam jucând. Acum am cea de-a doua emoție pentru că vreau să iasă mai campion decât a fost în sport. Să vedem dacă reușesc. Victor: un campion la estetică. Numele este prea mare să încerc ceva extravagant, dar va avea prestanța cuvenită. Pe domnul Titi Aur l-am luat prin suprindere cu propunerea, el fiind obișnuit cu altfel de ținute, dar sunt convins că va fi mulțumit”, a punctat designerul vestimentar în vârstă de 55 de ani şcolit la Academia Della Moda – Napoli.

“Nu sunt deloc genul care să fie prezent la evenimente mondene, dar trebui să participi uneori și atunci trebuie să fii îmbrăcat special”, a fost şi reacţia lui Titi Aur, de 8 ori campion național de raliuri.

Cele 4 personalități din sportul românesc vor prezenta colecția lui Cornel Gache astă-seară, de la ora 19.30, la o cafenea aflată pe strada Căderea Bastiliei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: glorii, sport, podiumComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image