2017-01-19 06:30

SPORT


Gluma se îngroaşă. Au acoperit gazonul!

 |  17:15
Gluma se îngroaşă. Au acoperit gazonul!

Conducerea ALPAB se lăuda în urmă cu zece zile că gazonul de pe Arena Naţională se va prezenta în condiţii bune la meciul Steaua – Twente, din 16 februarie. Chiar dacă zăpada căzuse din abundenţă, îngrijitorii stadionului au lăsat terenul descoperit, pentru a nu strica microclimatul necesar refacerii covorului de iarbă.

Sâmbătă seara însă, speriaţi de atenţionarea de cod roşu din aceste zile, aceştia au luat decizia de a degaja stratul substanţial de nea depus pe teren, şi l-au acoperit cu o prelată. Cu zece zile înainte de partida din Liga Europa, gazonul de pe Arena Naţională arată deplorabil. Mult noroi şi multe porţiuni în care iarba lipseşte cu desăvârşire. Întrebarea este de ce s-a luat abia acum această decizie, şi nu înainte de prima ninsoare serioasă sau imediat după?

În altă ordine de idei, şi acoperişul stadionului a fost tras câţiva metri, în ciuda faptului că primarul Sorin Oprescu susţinea că acesta nu poate fi folosit la temperaturi de sub 7 grade Celsius. Operaţiunea a avut loc pentru a proteja cât mai bine imensa tabelă de marcaj amplasată în mijlocul acoperişului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Gazon, gluma, ninsori, arena_nationalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDRA
06 Feb 2012

l`au acoperit sa fie sana tosi ce sa le facem acum, gluma s-a ingrosat demul t.
CRINA
06 Feb 2012

cum a spus si udrea, emil boc s-a retras din funct ie pentru a lasa locul un ui guvern mai bun.si nu e ste decizia elenei udrea si mai ales ca nu a fost discutata. Un guvern mai bun.
CRISTINA
06 Feb 2012

Oprescu iar sa gandit sa faca avere pe spatele mun icipalitatii, sa ii fie r usine face niste investit ii total aiurea, asta nu meriata sa fie primar. Op rescule lasane, neam satu rat de tine.
CIPRIAN
06 Feb 2012

Oprescu ar trebui sa se g andeasca de 2 ori inainte sa mai cheltuie bani mun icipalitatii pe lucrari s cumpe si nefolositoare Bu curestiului, sa ii fie ru sine pentru tot ce a facu t.
COSMIN
06 Feb 2012

Oprescu ar trebui ancheta t si inchis pentru toti b ani ce ia bagat in buzuna r la el. Sa ii fie rusine nu merita respectul nost ru imi este sila de el. S a speram ca se va retrage din politica, nu are nic i o treaba.
GEORGE
06 Feb 2012

Oprescu nu mai are ce cau ta ca edil al capitalei n u merita o asemena functi e, sa ii fie rusine a fur at tot ce a putut pentru a se imbogatii. La puscar ie cu hotul asta nenoroci t.
DIANA
06 Feb 2012

Primarul USL-ist ar trebu i condamnat la moarte, nu a facut nimic bun pentru Bucuresti, sa ii fie rus ine, a cheltuit toti bani municipalitatii. Nu va m ai dorim la primaria capi talei pleca si nu mai ven i.
DELY
07 Feb 2012

Credibilitatea guvernarii este foarte importanta i n momentul de fata ! paca t de boc , a facut reform a pe propria cariera si a cum se da la oparte , pen tru popor ! asta este cev a ce trebuie retinut … …..
UNGURU
07 Feb 2012

Doamna Udrea, impreuna cu guvernul Boc, au facut t ot ceea ce a fost necesar pentru binele Romaniei. Au preluat mandatul de la un deficit de 5,5% si au ajuns sa aibe o crestere economica de 2,5%, dar s e pare ca lumea, fiind fo arte influentabila, au cr ezut in teatrul jucat de cei de la USL, care nu au facut nimic pentru tara asta, doar au adus injuri i la adresa presedintelui si a guvernului plus nen umaratele greve din parla ment. Incearca cu orice p rêt sa puna mana pe pute re, dar nu vor reusi nici odata, pentru ca nu mai a u credibilitate si pentru tot ceea ce au facut nu vor mai fi votati! Rusine sa va fie!
GOGU
07 Feb 2012

Credibilitatea guvernului a scazut din cauza masur ilor de austeritate, pe c are au fost obligati sa l e ia pentru statilitatea economica a tarii si din cauza manipularii populat iei de catre USL, prin in juriile aduse la adresa l or si prin incercarile es uate de a ajunge la puter e prin orice mijloace pos ibile. Sustin pe Doamna U drea, sustin guvernul Boc si presedentia.
MITICA
07 Feb 2012

Guvernul Boc si-a dat dem isia conform cu asteptari le oamenilor, pentru a de monstra ca inca pot avea incredere in ei. Acum dup a demisia lor, cei de la USL nu vor sa inceteze cu manipularea populatiei. Nu vor obtine nimic prin atitudinea lor ofensiva f ata de presedinte si de g overn. Alegeri anticipate nu vor fi deloc.
CODRUT
18 Feb 2012

Oprescu este demagog si p opulist! El nu lucreaza decat in folosul baronilo r PSD si PNL, punand inte resul personal si al cam arilei inaintea interesul ui bucurestenilor. Acest gargaragiu va pierde cu s iguranta alegerile anul a cesta! Securitatea ar tre bui sa-si caute alt candi dat, doctorul e compromis !
VOICU
18 Feb 2012

Sorin Oprescu nu mai ie se primar anul acesta ori cat ar incerca sa manipul eze cetatenii si sa cumpe re voturi! Banii murdari facuti pana acum din func tia de edil sef nu-l vor ajuta sa influenteze rezu ltatul acegerilor, in sch imb il vor ajuta sa ajung a la puscarie!
OVIDIU
18 Feb 2012

Oprescu e un derbedeu! Un rebut al medicinei! Un m ascarici al securitatii! Un pinocchio al lui Ion I liescu! Este papusa PSD! Orice scoate pe gura este o ineptie! Sorin Oprescu este omul mogulilor care sug sangele poporului ro man
SIMION
18 Feb 2012

Si o foca este mai bun primar decat Sorin Opresc u! Orice zi in care acest maniac narcisist ramane primar este un pericol im ens pentru bucuresteni! S orin Oprescu nu este in s tare decat sa fure, sa mi nta si sa faca dezordine!

Adauga un comentariu

Random image