2017-01-22 22:27


Granzii joacă în exil. Steaua, Rapid şi Dinamo rămân pe rând fără stadioane

 |  18:45
Granzii joacă în exil. Steaua, Rapid şi Dinamo rămân pe rând fără stadioane

Pentruprima oară în istorie, cei trei granzi ai Capitalei, Steaua, Rapid şi Dinamo arputea juca în exil din cauza litigiilor pe care le au cu proprietariistadioanelor. Gruparea roş-albă riscă să fie evacuată din Ştefan cel Mare caurmare a unei datorii de aproape un milion de euro.

National Arena are toate şanselesă devină stadionul de casă pentru cele trei formaţii. După Steaua, care a părăsitdeja Complexul Ghencea în urma conflictului cu MApN, Rapid, evacuată de MinisterulTransporturilor, Dinamo le-ar putea urma în perioada imediat următoare. CSDinamo susţine că are de primit un milion de euro de la clubul de fotbal şicere de asemenea majorarea chiriei lunare de 3.000 de euro. “Dacă nu se va ajunge la un numitorcomun privind renegocierea contractului, cu siguranţă vor trebui să părăseascăstadionul”, a spus Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo.

Elevii lui Liviu Ciobotariu vorjuca meciul din prima etapă cu FCM Târgu-Mureş la Ploieşti deoarece au terenulsuspendat o etapă, dar e posibil să se mute pentru întregul sezon acolo. Finul (n.r. - Cristi Borcea) mi-a zis că vajuca la Ploieşti, cu excepţia derby-urilor şi a meciurilor din cupele europene”, a dezvăluitşi patronul Stelei, Gigi Becali, care a anunţat deja mutarea pentru cel puţindoi ani a echipei lui Rony Levy pe arena de 55.000 de locuri care va fiinaugurată pe 10 august.

De asemenea, Rapid va juca meciul cu Vaslui pe terenpropriu, pe stadionul din Regie, din cauza unei suspendări, dar şi aconflictului deschis cu Ministerul Transporturilor pentru o sumă restantă la întreţinerede 150.000 de euro. Dumitru Dragomir susţinea că giuleştenii au semnat deja uncontract pentru închirierea Naţional Arena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image