2019-04-22 15:20


Greu fără Neagu şi Gullden. CSM Bucureşti, VICTORIE cu forcepsul în faţa Rapidului

 |  16:04
Greu fără Neagu şi Gullden. CSM Bucureşti, VICTORIE cu forcepsul în faţa Rapidului

Campioana CSM Bucureşti a învins abia pe final şi cu destule emoţii pe CS Rapid USL Metrou Bucureşti, scor 30-27 (14-14), duminică, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Campioana României are acum o diferenţă de 18 puncte în faţa echipei SCM Craiova, care are două jocuri mai puţin disputate.

Cristina Neagu, Isabelle Gullden şi Line Jorgensen nu au jucat pentru CSM în acest meci, fiind menajate pentru următorul joc, cu Gyor, în deplasare, în Liga Campionilor, pe 26 februarie. Rapid a făcut o primă repriză senzaţională, punându-şi la respect mult mai valorosul adversary. Ar fi putu intra chiar şi cu avantaj la pauză, dacă nu primea două goluri în ultimul minut. Nici în mitanul secund giuleştencele nu s-au lăsat mai prejos, şi au dus trena până spre final, când venit la un gol în spate, scor 25-26. Experienţa a contat, iar CSM a forţat în ultimwele zeci de secunde şi s-a impus la trei goluri diferenţă. CSM Bucureşti ocupă primul loc în clasament, cu maximum de puncte, 51, urmată de SCM Craiova, 33 puncte (15 jocuri), HCM Rm. Vâlcea, 33 p (16 j), CS Măgura Cisnădie, 31 p (16 j), etc. Rapid este pe penultimul loc, 13, cu 12 puncte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: csm bucuresti, victorie, rapid, neagu, gullden
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri