2017-01-24 07:08


Guriţă şi Piticu’ au dat-o pe copii!

 |  21:00
Guriţă şi Piticu’ au dat-o pe copii!

Şi-au încheiat de curând carierele glorioase de jucători, iar acum se gândesc la viitorul în antrenorat. Şi nu oricum, ci o vor lua foarte de jos . Foştii “câini”, Cosmin Contra şi Florentin Petre, au preluat grupele de juniori ale lui Getafe, respectiv Dinamo. Dacă fostul fundaş dreapta al naţionalei şi-a început deja treaba la echipa a treia a lui Getafe, cel poreclit Piticu’ va debuta în noua meserie din ianuarie 2012, şi va ocupa o funcţie la Centrul de Copii şi Juniori.

Contra nu este la prima experienţă în antrenorat, el pregătind anul trecut pe Poli Timişoara, fiind dat afară după un diferend cu Marian Iancu, chiar dacă nu cunoscuse înfrângerea pe banca bănăţenilor. “Mă bucur că profesez în linişte. Pot să fac experimente şi chiar greşeli, din care să am ce învăţa. Îmi doresc să acumulez cât mai multă experienţă. Dacă acum o lună conducătorii lui Getafes-au gândit la mine înseamnă că sunt apreciat pentru ce am făcut ca jucător. Acum nu depinde decât de mine cât voi urca în ierarhia clubului. Obiectivul meu e să produc cât mai mulţi jucători pentru echipa secundă a clubului”, a spus “Guriţă”. Trei meciuri are românul pe banca lui Getafe Juvenil A, înregistrând două remize şi un eşec usturător cu echipa similară a lui Real Madrid, scor 1-5. În clasament, echipa sa se află pe penultimul loc în Liga a III-a, cu doar 7 puncte acumulate, iar sâmbătă va juca în deplasare cu Rayo Majadahonda.

Vreau să joc iar, dar nu pot da timpul înapoi

Florentin Petre şi-a anunţat pe contul de Facebook revenirea la clubul care l-a crescut şi căruia îi va fi veşnic recunoscător. Chiar dacă tratativele cu preşedintele Nicolae Badea au fost prelungite fără rost în această toamnă, fostul mijlocaş va avea acum şansa să împărtăşească din vasta sa experienţă copiilor de la Dinamo. “Sunt foarte fericit, de la 1 ianuarie încep să fac ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, să muncesc. Mă întorc acasă, la clubul unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, la clubul care m-a făcut mare. Am cucerit împreună trei titluri, cinci Cupe ale României, o Supercupă. Am fost la trei turnee finale, asta în 18 ani. Of, ce repede a trecut timpul, vreau să joc iar, vreau să dau timpul înapoi măcar cinci ani, dar nu pot, urmez cursul vieţii şi o iau de la capăt... de la 1 ianuarie, abia aştept!”, a scris cel poreclit Piticu’.

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-06

TAGURI: gurita, piticu, copiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image