2016-12-07 18:30

SPORT


Gustul dulce al răzbunării!

 |  00:06
Gustul dulce al răzbunării!

Daniel Ghiţă este noul noul campion mondial It's Showtime, după ce şi-a luat o bine meritată revanşă împotriva egipteanului Hesdy Gerges. Românul şi-a făcut KO adversarul după numai două minute, perioadă în care sportivul nostru l-a ţinut în colţ pe Gerges. Luptătorul egiptean a avut nevoie de minute bune pentru a se ridica de la podea.

 a ţinut la finalul luptei să transmită un mesaj celor de acasă: „Mulţumesc România, mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine”.

Gala organizată în Olanda a mai avut un meci vedetă, cel al retragerii din acest sport al marocanului Badr Hari. Legenda circuitului Superkombat l-a demolat practic pe turcul Ghokan Saki, pe care l-a trimis la podea de trei ori în prima repriză. Egipteanul îşi va continua cariera de acum înainte în boxul profesionist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Ghita, victorie, razbunare, gergesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sebastian Ghiță are în continuare interdicția de a părăsi România Deputatul Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar pe cauțiune cu interdicţia de a... 22 Noi 2016 | (4)
Sebastian Ghiță anunță plângeri penale privind defrișările pădurilor Deputatul Sebastian Ghiță a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că va face plângeri... 05 Dec 2016 | (4)