2019-01-17 02:39


Guvernul dă UNDĂ VERDE pentru renovarea Stadionului Giulești. Cât va dura

 |  18:42
Guvernul dă UNDĂ VERDE pentru renovarea Stadionului Giulești. Cât va dura

Lucrările de renovare a Stadionului Giulești «Valentin Stănescu», pentru a găzdui antrenamentele echipelor care vor juca la București, în cadrul Campionatului European de Fotbal din 2020, vor costa circa 26 de milioane de euro și vor fi finalizate în 21 luni, conform indicatorilor tehnico-economici aprobați joi de Guvern.

În prezent, Complexul sportiv “Stadion Giuleşti - Valentin Stănescu” se prezintă în diferite faze de degradare, continue şi constante. Datorită vechimii construcţiei şi a lipsei unui tratament adecvat de hidroizolaţie a gradenelor, toate încăperile situate sub gradene sunt afectate de infiltraţii de apă. Peluza Sud, cu o capacitate de 5.248 locuri, este închisă publicului din motive de siguranță, scăzând astfelcapacitatea stadionului la 13.800 locuri. Finisajele interioare şi instalaţiile se află într-o stareavansată de degradare. Accesul şi evacuarea spectatorilor se realizează pe toate laturile stadionului. În prezent accesul pe stadion prezintă deficienţe datorate fluxurilor intersectate ale suporterilorşi subdimensionării căilor de evacuare în raport cu normele actuale privind siguranţa la foc. 

În ceea ce privește organizarea meciurilor la nivelul României, Arena Națională va găzdui trei meciuri din faza grupelor (ale naționalei României, daca aceasta va obține calificarea) și un meci din optimile de finală ale Euro 2020.Pe lângă Arena Națională, prin candidatura României pentru organizarea la București a unor meciuri din cadrul Turneului final, s-a luat angajamentul asigurării a 4 facilități de antrenament corespunzătoare (distincte de stadionul oficial). În urma consultării cu Federația Română de Fotbal, cele 4 arene care urmează a fi reabilitate sau construite sunt: Stadionul ”Steaua”, Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf", Stadionul Giulești ”Valentin Stănescu”, ”Stadionul ”Dinamo”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-12

TAGURI: guvern, renovare, stadion
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANITA GERARD
12 Apr 2018

împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, Credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut
BOOYAKA
12 Apr 2018

Cred ca vom discuta finalizarea stadionului dupa 2025!PS: Nu am nici o legatura cu camatarii de mai sus!
Random imageUltimele stiriloading...