2019-04-21 15:35


HAGI a fost doar “iepure”. Cine este noul ANTRENOR al lui Latovlevici la GALATASARAY

 |  10:24
HAGI a fost doar “iepure”. Cine este noul ANTRENOR al lui Latovlevici la GALATASARAY

Galatasaray Istanbul a anunţat numele noului antrenor al echipei, în locul croatului Igor Tudor, demis din cauza rezultatelor slabe. Chiar dacă s-a aflat din nou pe lista bașkanilor otomani, Gică Hagi n-a fost cel ales.

HAGI a fost doar “iepure”. Cine este noul ANTRENOR al lui Latovlevici la GALATASARAY
zoom

Cimantaua de vreme rea, Fatih Terim, cel care a antrenat ultima dată naţionala turcă și cu care Galata a avut cele mai bune rezultate din istoria sa. Cu Galatasaray, Terim are în palmares şase titluri de campion al Turciei, două trofee ale Cupei Turciei şi Cupa UEFA, în 1990. Terim este la al patrulea mandat la cârma Cim Bom Bom, după ce a mai pregătit-o în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013.

În vârstă de 39 de ani, Tudor era în funcţie din februarie. Înfrângerea din meciul de duminică, disputat la Malatyaspor, scor 1-2, a fost ultima pentru fostul internaţional croat pe banca Galatei, echipă pentru care evoluează și fostul stelist Iasmin Latovlevici.

Tudor a antrenat echipa 33 de meciuri, din care a câştigat 18, a pierdut 11 şi a remizat patru. Galatasaray ocupă locul 3 în campionat, cu 32 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce, dar cu golaveraj mai slab şi după Istanbul Başakşehirspor, cu 33 de puncte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-22

TAGURI: hagi, antrenor, galatasaray, fatih terim
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri