2019-01-20 01:56


HAGI a intrat în SILENZIO STAMPA. Comunicatul REGELUI

 |  15:01
HAGI a intrat în SILENZIO STAMPA. Comunicatul REGELUI

Imediat după remiza cu Astra de la Ovidiu, Gică Hagi s-a lansat într-o serie de atacuri legate de situaţia dramatică în care a ajuns fotbalul românesc şi a ameninţat că pleacă din ţară. Taxat de mai multă lume din fotbal şi din mass-media pentru vorbele dure, antrenorul şi patronul echipei Viitorul, Gheroghe Hagi, a anunţat duminică, că nu va mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pentru o perioadă nedeterminată, fiind nemulţumti de modul în care, spune el, i-au fost interpretat afirmaţiile.

"La ultima conferinţă de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situaţia fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în ţară avem mai puţine stadioane, echipe, jucători, antrenori şi mai putini suporteri. Această situaţie a fotbalului din România a fost reflectată şi de către dumneavoastră, în presa scrisă şi tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situaţia foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendenţioase precum , <atacă>, <aruncă bomba>, lucru care mă face să înţeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situaţia fotbalului românesc, cu toate că particip şi sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani. Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic", a spus Hagi, într-un comunicat postat pe site-ul FC Viitorul.

“Toată lumea se dezvoltă şi noi rămânem pe loc! Cu echipe tăiate, cu puncte reduse. Jucătorii joacă, fac puncte, apoi află că li s-au scăzut 20 de puncte. Vine Petrescu şi vă spune, vin şi eu şi vă spun... Mi-e ruşine că m-am întors acasă. Astăzi seară vă transmit un mesaj foarte clar: ne vom vedea în timp şi vom vedea ce se alege! Dar pe mine să nu mai contaţi, m-aţi pierdut definitiv! Uitaţi-vă ce vă zic aici. Sunt implicat aici(n.r - la Viitorul), dar m-aţi pierdut ca mare sportiv care a făcut ceva pentru ţara asta. Unii se bucură, să fie sănătoşi. Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România. Dar s-o duceţi sus, vă rog frumos. Dar nu mă mai chemaţi! Chemaţi-i pe alţii, eu mi-am făcut treaba faţă de fotbalul românesc. Şi cât am jucat, şi după ce m-am lăsat, pentru că am furnizat jucători. Acum cinci ani v-am spus că o să am 11 jucători în echipa naţională. În 2021, 2022, chiar dacă vor unii s-o blocheze, echipa naţională va fi alimentată de mine. Am investit energie, neuroni, am cheltuit orice pentru formare, pentru viitor. Ăsta e singurul gând al meu, să plec. De ieri, sunt convins, voi pleca. Nu ştiu când, dar o voi face cât mai repede. Asta e, poate unii se bucură, le urez succes şi voi fi primul care voi spune când vor reuşi. Sunt interese meschine şi politică multă, din păcate! Şi nu există fotbal. Pentru mine e terminat, să nu mă mai chemaţi că nu o să vin.

Dintre toţi din România, sunt primul care sprijină, primul care a băgat milioane de euro în tineri. În tineri, nu în bătrâni! În adâncul meu sunt convins că am făcut cel mai mare lucru al vieţii mele când am investit în copii. Chit că nu mai am un leu, cum zic unii, că sunt falimentar...Cum să fiu falimentar când am 300 de copii? Mai e cineva în România cu 300 de copii? Eu am doi copii legitimi şi alţi 300 care sunt ai mei. Depind de mine, le dau de toate, ţin 66 de copii cu casă, masă, şcoală, tot. Un milion de euro pe an dau! De ieri, primul gând care mi s-a pus e că vreau să plec din ţară, cu toate că am o obligaţie aici. Voi pleca, cu siguranţă. Pot să vorbesc şi o oră, că am ce povesti, domnule. Eu am vrut la fotbal, am fost la fotbal şi am de povestit. Am 43 de ani de fotbal, vă daţi seama cât am de povestit? Nu e loc acasă pentru mine, aţi mai pierdut o persoană, un om care a plecat şi nu s-a mai întors. Dar poate că aşa e în România. Mergeţi în continuare pe drumul ăsta, că faceţi bine. Aţi scris că m-am revoltat! Păi, eu m-am revoltat? Nu, mi-am spus doar opinia. Hagi şi-a spus opinia, atât! (…) M-aţi făcut să am o zi pe care n-o voi uita niciodată. Ţineţi minte lucrul ăsta. Uitaţi de Generaţia de Aur, e generaţia de placă. Fier forjat, după unii! A ruginit, e expirată deja.Faceţi-mă iar analfabet, că sunteţi în stare! Dar eu sunt făcut din muncă. Nu toţi! Unii, băieţi deştepţi se cheamă în România, nici nu ştiu care sunt, dar aşa am auzit... Sunt faraoni, trăiesc bine, dar nu muncesc. Li se pune totul pe masă, în timp ce Hagi e făcut din muncă. Aşa a fost soarta mea, mi-o accept, mă duc cu ea. Am greşit, şi eu am greşit, îmi asum şi o voi face întotdeauna, dar cred că am făcut foarte multe lucruri bune în toată istoria mea”, a declarat Hagi în urmă cu două zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-04

TAGURI: hagi, silenzio stampa, fotbal romanesc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2018

In sfarsit o cugetare bună.....ce este aia generație de aur ???.... niste lichele care dădeau cu piciorul in barocă și s.au îmbogățit peste noapte ....corect ai spus ...analfabeti sau semianalfabeti si cu facultăți făcute la bătrânețe pe banii .....NU AI PLECAT INCA ??? DRUM BUN ...CALE BATUTA ...sa vedem daca afara mai puteti frauda ca aici ...vezi clanul becali...gică popescu și alte specimene penale... TREZESTE.TE DIN BETIA ASA ZISEI VALORI
ANONIM
05 Feb 2018

In sfarsit o cugetare bună.....ce este aia generație de aur ???.... niste lichele care dădeau cu piciorul in bășică și s.au îmbogățit peste noapte ....corect ai spus ...analfabeti sau semianalfabeti si cu facultăți făcute la bătrânețe pe banii .....NU AI PLECAT INCA ??? DRUM BUN ...CALE BATUTA ...sa vedem daca afara mai puteti frauda ca aici ...vezi clanul becali...gică popescu și alte specimene penale... TREZESTE.TE DIN BETIA ASA ZISEI VALORI
Random imageUltimele stiriloading...