2019-03-20 23:42


Hagi: Am încredere nelimitată în Galatasaray

 |  15:33
Hagi: Am încredere nelimitată în Galatasaray

Tehnicianulechipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat că are mare încredere înjucătorii săi şi că a văzut o reacţie frumoasă din partea acestora în remizadin derbyul cu Fenerbahce. “Am avut o reacţiefrumoasă ca echipă, la derbyul cu Fenerbahce. În plus, jucătorii au avutevoluţii foarte frumoase individuale. Am o încredere nelimitată în echipa meaşi în spiritul ei. Pentru că întotdeauna vom câştiga ca echipă. Dar jucătoriitrebuie să ştie să fac diferenţa individual. Astfel că trebuie să îi pregătescfoarte bine mental”, a afirmat Hagi la postul Galatasaray TV.

Tehnicianulromân este convins că nu ajungea să pregătească echipa dacăaceasta nu avea rezultatele nefavorabile din ultimul timp: “Toatălumea ştie situaţia de aici. Ştiu că trebuie să muncesc mult, pentru că amacceptat să vin aici într-o perioadă dificilă pentru echipă. Consider că dacăechipa mergea bine nu ajungeam aici. Ca urmare, pot să transmit doar acestmesaj: trebuie să muncesc mult şi să pun lucrurile la punct. Suporterii să fiealături de noi, iar jucătorii să înţeleagă că trebuie să muncească şi săschimbăm situaţia”

GheorgheHagi consideră că poate reuşi performanţe mari cuGalatasaray. “Îmi place foarte mult jucătorul cu personalitate, care îşi asumăresponsabilităţi. Îmi doresc să pregătesc în cel mai bun mod astfel dejucători. Trebuie să avem randament maxim la fiecare meci. Ne aşteaptă opartidă dificilă (n.r. - vineri, cu Antalyaspor, în campionatul Turciei). Însăcred că trebuie neapărat să câştigăm, deoarece jucăm pe teren propriu”,a încheiat antrenorul român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...