2017-01-20 05:39

SPORT


Hagi ţine cu dinţii de scaun

 |  16:04
Hagi ţine cu dinţii de scaun

Galatasaray a pierdut aseară şi ultima şansă de a maiprinde o cupă europeană la sfârşitul acestui sezon, 0-0 pe teren propriu cuGaziantepspor, după 2-3 în manşa tur a sferturilor de finală. La finalul disputei,toată lumea aştepta decizia conducerii cu privire la soarta lui Gică Hagi.Antrenorul român a declarat însă că nu are de gând să plece de la Galata şiaşteaptă hotărârea başkanilor turci. “Nu mă gândesc la demisie. Cei dedeasupra mea vor analiza situaţia. Eu învăţ din ceea ce se întâmplă. Înainte amavut mari succese la Galatasaray, dar nu am trăit astfel de situaţii. Aşa esteîn sport. Toată lumea trebuie să analizeze situaţia şi să decidă ce este maibine pentru viitor”, a declarat Hagi.

Tehnicianul român a apreciatevoluţia elevilor săi în partida cu Gaziantep, şi dă vina, din nou, pe ghinon,pentru ratarea calificării. “Am avut ocazii, dar mingea nu a trecut de linia porţii.Fotbaliştii mei au jucat bine. Important este ce vom face de acum încolo. Dinpăcate în viaţă se întâmplă şi astfel de momente de neşansă, dar cu toţiitrebuie să învăţăm din asta. Galatasaray va rămâne mereu o echipă mare”, a maispus Hagi, care nu a uitat să se ia dearbitrul întâlnirii, pentru că nu a acordat gazdelor o lovitură de pedeapsă.

Presaturcă este împărţită în privinţa şanselor lui Hagi de a mai rămâne pe bancatehnică a Galatei. Dacă Milliyet notează că decizia înlăturării românului s-aamânat până la Adunarea Generală a clubului de pe 27 martie, Hurriyet, Takvimşi Vatan scriu că Hagi poate fi demis în orice clipă, iar conducătorii lui CimBom Bom vor lua această hotărâre imediat ce unul dintre antrenorii vizaţipentru înlocuirea românului îşi va da acceptul să preia gruparea turcă. Printretehnicienii care sunt în atenţia şefilor se află Fatih Terim, Riza Calimbay,Mustafa Denizli, Cristoph Daum, dar şi antrenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu.

Altădatăidol pentru numeroşii fani ai Galatei, Hagi a pierdut până şi sprijinulacestora. Rezultatele slabe ale echipei din campionat, locul 10 din clasament,fără şanse de a mai prinde măcar Liga Europa, ratarea calificării însemifinalele Cupei Turciei, dar şi situaţia explozivă din vestiarul echipeii-au făcut ca suporterii să nu îl mai aibă la inimă pe cel supranumit “Regele”şi îi cer acestuia demisia imediată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NEA FANE
04 Mar 2011

si NEINTELIGENT si nerusinat. asa afost,asa va disparea.

Adauga un comentariu

Random image