2018-12-12 00:46


Hamilton a rupt-o cu Nicole Scherzinger

 |  14:09
Hamilton a rupt-o cu Nicole Scherzinger

Pilotul britanic Lewis Hamilton şi cântăreaţa Nicole Scherzinger au decis să se despartă după o relaţie foarte frumoasă care a durat patru ani, încununată chiar cu o logodnă în acest an. Legătura celor doi a fost extrem de mediatizată, însă distanţa mare dintre ei şi faptul că din această cauză nu prea se vedeau au pus capăt poveştii de dragoste. „Relaţia lor nu prea are sens pentru că nu se văd aproape niciodată. Nicole şi Lewis au încercat să facă relaţia să meargă, dar au realizat că nu se poate, astfel că au încheiat-o definitiv. Au discutat mult despre asta şi au fost de acord că nu are rost să continue”, a spus un prieten comun al celor doi pentru „The Sun”.

Chiar dacă cei doi s-au despărţit în relaţii bune, Nicole trece destul de greu prin această experienţă. Cântăreaţa este „distrusă”, deoarece credea că-şi va petrece viaţa alături de pilotul de Formula 1.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007. Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1. În iulie 2011, cei doi s-au logodit. F.D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: Lewis Hamilton
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...