2018-10-23 03:00


Handbalistele de bronz s-au întors acasă

 |  10:46
Handbalistele de bronz s-au întors acasă

Zeci de fani și ministrul Elisabeta Lipa le-au așteptat cu flori pe fetele de bronz ale handbalului românesc la întoarcerea de la Campionatul Mondial din Danemarca.

Handbalistele au fost așteptate în fața aeroportului de circa 50 de suporteri cu steaguri, care au scandat ''România! România!'', ''Cinste lor, cinste lor, cinste campioanelor!'', ''Suntem mândri de voi!'' Jucătoarele au coborât din autocar și au făcut câteva poze cu fanii.

''Vă felicit pentru performanța obținută la Campionatul Mondial, dar și pentru determinarea și dăruirea cu care ați luptat până în ultimul minut al fiecărui meci. Sunt convinsă că turneul preolimpic va fi tot ca meciul România — Polonia și sper să vă văd campioanei olimpice anul viitor, pentru că ați arătat că puteți și meritați'', le-a transmis ministrul Elisabeta Lipă, transmite Agerpres.

Naționala feminină de handbal a României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, duminică, la Herning, după ce a învins Polonia cu scorul de 31-22 (15-8), în finala mică a competiției.

România se va lupta cu echipele Danemarcei, Muntenegrului și Uruguayului pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, turneul preolimpic fiind programat în perioada 17-20 martie 2016. Primele două clasate în grupă se vor califica la Olimpiadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-22

GALERIE MEDIA

Citeste si:
România obține medaliile de bronz la Campionatul Mondial de handbal feminin
Handbal: România joacă finala mică împotriva Poloniei
Cristina Neagu, pe primul loc în topul marcatoarelor la Campionatul Mondial de handbal

TAGURI: handbaliste, medalia de bronz, campionatul mondial, elisabeta lipa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...