2017-01-22 01:45

SPORT


Haosul continuă pe banca tehnică a lui Dinamo. Andone: ''Am vrut acum o lună să reziliez contractul, acum nu mai vreau''

 |  18:41
Haosul continuă pe banca tehnică a lui Dinamo. Andone: ''Am vrut acum o lună să reziliez contractul, acum nu mai vreau''
TelenovelaDinamo-Andone pare că este fără sfârşit. Dacă iniţial antrenorul a fost acelacare a vrut să rupă înţelegerea cu echipa din Ştefan cel Mare, acum roluriles-au cam inversat. Conducerea clubului i-a acordat vot de încredere lui LiviuCiobotariu, cel care este de trei săptămâni cu echipa în pregătiri, tehnician decare jucătorii realmente s-au “îndrăgostit”. Problema este că “Fălcosul” nu mai vrea acum să renunţe la postul său, pe care l-alăsat liber imediat după finala Cupei României. “Iniţial, după ce s-a terminat sezonul, am vrut să reziliezcontractul. Acum nu mai vreau. Mă voi întâlni cu domnul Badea în aceste zile casă vedem cum ne înţelegem. Pentru mine e simplu. Dacă se doreşte, acum să vedemîn ce condiţii, voi continua, dacă nu se doreşte asta, vom rezilia. Dacă nu nevom înţelege cu rezilierea, mă voi prezenta la antrenamentele echipei, nu am cesă fac alteceva. Depinde acum cum de cei din conducere. Ce părerea are NicolaeBadea, cum gândeşte Dragoş (n.r., Săvulescu), ce doreşte Cristi Borcea?”, a declarat, pentru „Puterea”, Ioan Andone,care a lăsat să se înţeleagă că acţionarii au idei complet diferite în privinţabăncii tehnice.

Tehnicianul susţine că dacă ar reveni la Dinamo, nu arreprezenta absolut nici un impediment pentru jucători lipsa sa de laantrenamente timp de trei săptămâni, apreciind că îl cunoaşte foarte bine pefiecare competent al lotului actual: “Nu ar fi nici o problemă să mă întorcacum la echipă. Ştiu toţi băieţii din lot, sunt aceeaşi cu care am lucrat şianul trecut. Au revenit Marius Niculae şi Pulhac. Pe ultimul chiar eu l-ampromovat la echipa mare acum mulţi ani. Amândoi au plecat pentru că i-am lăsateu să câştige mai bine. Ştiu ce poate fiecare. De ce să fie incertitudineprintre jucători legat de problema asta? Eu îi cunosc bine pe ei,la fel ei şi pe mine”.

Jucătoriiîl vor pe Ciobi

Fotbaliştiiemblematici din lotul dinamovist au luat atitudine faţă de situaţia incertă depe banca tehnică a echipei. Primul care i-a luat apărarea lui Liviu Ciobotariu,antrenorul intermar al echipei, a fost Ionel Dănciulescu: “Vrem clar să se ştie că îl dorim pe Ciobi. Săfie lăsat în pace! Nu e plăcut pentru noi, jucătorii, să se audă fel şi fel dezvonuri despre antrenori noi la echipă. Am plecat cu el la drum, cu el vrem săcontinuăm”. La rândul său, revenit după împrumutul de la Kavala, Marius Niculaeeste şi el alături de Ciobotariu: “Ar fi bine canoul antrenor să nu fie schimbat, pentru că s-ar da totulpeste cap”.

Borceaadoarme iar suporterii

Chiar dacă Dinamo e singura echipă din cele cu pretenţiicare nu a făcut nici un transfer, Cristi Borcea este convins că lotul alb-roşu,cu reveniţii Cristi Pulhac, Marius Niculae şi Adrian Scarlatache, este cel maivaloros din Liga I, iar obiectivul este clar, câştigarea campionatului: “În zece ani am luatzece trofee, suporterii lui Dinamo sunt obişnuiţi cu performanţa. Nu putem săavem ca obiectiv o cupă europeană, ne batem la Cupă şi campionat. Întoarcerilelui Pulhac, Niculae şi Scarlatache fac din Dinamo echipa cu cel mai bun lot dinultimii ani. Ne luptăm să-i păstrăm şi pe Găman şi Bărboianu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image