2018-12-17 19:01


HCM Roman a învins la limită pe Corona Braşov, în prima manşă din optimile Cupei EHF

 |  18:32
HCM Roman a învins la limită pe Corona Braşov, în prima manşă din optimile Cupei EHF
Florentin Dincă

Duelul românesc din Cupa EHF a dat dovadă de mare echilibru. HCM Roman s-a impus la limită pe teren propriu în faţa Coronei Brașov, scor 22-21 (9-10), ieri, într-un meci contând pentru prima manşă din optimile Cupei EHF la handbal feminin. Returul va avea loc pe 17 ianuarie, la Brașov.

Gazdele au debutat în forţă, şi au trecut repede în avantaj pe tabela de marcaj, scor 3-1, însă oaspetele şi-au revenit din pumni şi au trecut la conducerea partidei. A fost 7-9 în mintul 24, pentru ca la pauză Corona să conducă la un singur gol diferenţă, scor 9-10. Gruparea de sub Tâmpa a început bine şi partea secundă, şi s-au desprins la două goluri, 11-13. Au lăsat însă apoi garda jos şi s-au văzut egalate şi ulterior conduse, 16-15. Avantajul fragil al gazdelos s-a păstrat până la final, scor 22-21.

Remarcatele disputei de la Roman au fost două handbaliste din Ucraina, ambele de la HCM. Irina Glibko, autoare a 12 goluri, şi portăriţa Viktoria Timişenkova, care a avut 15 parade salvatoare. Brigada de arbitri au fost tot din Ucraina, şi a fost formată din Marina Duplii și Olena Kaverina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-10

TAGURI: handbal, hcm roman, corona brasov, cupa ehf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...