2017-01-16 12:50

SPORT


Henry ar putea reveni la Arsenal

 |  14:13
Henry ar putea reveni la Arsenal

Antrenorul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, Arsene Wenger, visează să-l împrumute pe atacantul francez Thierry Henry de la New York Red Bulls, pentru două luni, anunţă presa britanică de sâmbătă.

'Un împrumut ar fi ideal pentru noi. Voi avea o zi de pauză, pe 25 decembrie, pentru a mă putea concentra asupra acestui dosar, deoarece 1 ianuarie este o dată foarte importantă pentru noi, aşa că mai avem câteva zile la dispoziţie pentru a lua o decizie', a declarat tehnicianul francez.

În vârstă de 34 ani, Thierry Henry a evoluat timp de opt sezoane la Arsenal, între 1999 şi 2007, înainte de a pleca la FC Barcelona, iar apoi în Statele Unite, la New York Red Bulls. El se află în această perioadă în vacanţă, însă s-a antrenat în ultimele săptămâni alături de 'tunari', reuşind să-l impresioneze pe fostul său antrenor, conform Agerpres.

Ţinând cont de pauza actuală din campionatul profesionist nord-american de fotbal (MLS), Henry este aşteptat la New York abia în luna martie. Wenger studiază, deci, posibilitatea unui împrumut al francezului pentru lunile ianuarie şi februarie, pentru a compensa, în special, plecările la Cupa Africii ale lui Chamakh şi Gervinho.

Şi alţi jucători din MLS au evoluat, sub formă de împrumut, pe perioada iernii, la cluburi din Europa. Englezul David Beckham a fost împrumutat de două ori la AC Milan, iar americanul Landon Donovan, căpitanul lui Los Angeles Galaxy, va juca din nou pentru Everton, în ianuarie şi februarie, aşa cum a făcut-o şi acum doi ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-28

TAGURI: henry, arsenal, fc barcelonaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image