2019-01-16 16:39


Horia Tecău și Julien Rojer, CAMPIONI la dublu la Winston Salem

 |  17:14
Horia Tecău și Julien Rojer, CAMPIONI la dublu la Winston Salem

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a câştigat titlul în proba de dublu a turneului ATP de la Winston-Salem (Carolina de Nord), dotat cu premii totale de 691.415 dolari, după ce a dispus cu 6-4, 6-2 de cuplul Jamie Cerretani (SUA)/Leander Paes (India).

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul doi şi deţinătorii titlului, s-au impus în 67 de minute, profitând de cele 8 duble greşeli ale adversarilor. Învingătorii nu şi-au pierdut niciodată serviciul și au salvat patru mingi de break.

Tecău şi Rojer îi mai învinseseră o dată  pe Cerretani şi Paes,  anul acesta, în finală la Dubai, cu 6-2, 7-6 (2).

Cuplul româno-olandez va fi recompensat pentru victoria de la Winston-Salem cu 38.120 dolari şi 250 de puncte ATP la dublu.

Tecău şi Rojer au câștigat și anul trecut turneul ATP de la Winston-Salem, dar și US Open, unde anul acesta trebuie să-ți apere titlul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-26

TAGURI: horia tecau, jean julien rojer, finala la dublu, winston salem
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
26 Aug 2018

Tecau are un palmares excellent, 3 mari turnee castigate si alte cateva in semifinala, insa toate la dublu , cea ce nu pare prea excitant, insa -definit- Tecau este o stea a tenisului si mai ales a sportului romanesc...Toate aprecierile si mult success inainte!
Random imageUltimele stiriloading...