2017-01-24 17:16


Iancu vrea 15 milioane de euro pentru palmares

 |  17:30
Iancu vrea 15 milioane de euro pentru palmares

După ce a pierdut încrederea autorităţilor locale şi judeţene, Marian Iancu este gata să renunţe la Poli Timişoara, dar nu oricum. Doar pentru aproximativ 15 milioane, sumă în care nu sunt incluşi şi jucătorii.

Acesta a anunţat oficial că va stopa orice investiţie dacă reprezentanţii oraşului nu se vor implica în continuare în finanţarea echipei. „Dacă autorităţile spun pas, atunci şi eu voi face acelaşi lucru”, a transmis omul de afaceri.

Iancu s-a întâlnit şi cu o parte dintre suporteri, cărora le-a spus faptul că ar fi dipus să cedeze clubul, dar în schimbul unei sume care depăşeşte 15 milioane de euro. Asta deoarece capitalul social al societăţii care administrează Poli este de peste 20 de milioane. În schimb, doar datoriile clubului se ridică în momentul de faţă la 5 milioane de euro, dar oficialul a precizat că înainte de a face orice alt pas, va încerca să se achite de ele.

Acţionarul majoritar al grupării de pe Bega se va întâlni în următoarele zile din nou cu autorităţile locale pentru noi negocieri privind viitorul echipei. Până atunci, viceprimarul Adrian Orza a trimis o cerere la FRF prin care solicită răspunsul la patru probleme: dreptul de promovare în Liga 1, dreptul de participare în cupele europene, motivarea privind licenţa şi palmaresul clubului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image