2017-01-20 03:55

SPORT


Ies din Groapă?

 |  15:08
Ies din Groapă?

Înfrângerea dinamoviştilor din derby-ul cu Steaua, scor 1-3, nu a fost îndulcită în nici un fel de calificarea în semifinalele Cupei României în dauna Petrolului. Cristi Borcea a atacat virulent conducătorii unor facţiuni din galeria câinilor, pe care le consideră vinovate de tensiunile dintre echipă şi restul fanilor dinamovişti.

“Altădată erau 6.000 de spectatori la meciuri. Să le fie ruşine suporterilor noştri, deoarece galeria Stelei s-a auzit mai tare decât cea a lui Dinamo pe arena din Ştefan cel Mare. Asta e cea mai mare durere a mea. Eu am rămas blocat când mi s-a spus că etapa trecută, la Mioveni, vagabonzii şi golanii din galerie, că ăştia nu sunt , vor să aibă avantaje după urma echipei. Au încercat să-i bată pe cei care au venit să ne susţină la Mioveni, pentru ca aceştia să nu strige pentru echipă. Merită aceşti golani să jucăm pentru ei şi noi acţionarii să băgăm bani. Sunt două, trei găşti de golani care fac presiuni ca restul suporterilor să nu vină pe stadion”, a declarat Borcea la Dolce Sport, care apoi a făcut şi anunţul-şoc: “Am vorbit cu dl Badea, o să vorbesc şi cu Dragoş Săvulescu, şi luăm în calcul să jucăm la Cluj, acolo unde sigur vom avea un stadion plin, sau la Piatra Neamţ. Durerea mea cea mare a fost că nu am jucat derby-ul cu Steaua pe Arena Naţională. Acolo este cartierul nostru”.

Mai buni în deplasare decât acasă

În ciuda faptului că stadionul din Ştefan cel Mare le este propria casă dinamoviştilor, iar cele mai bune rezultate din istorie aici s-au obţinut, conflictul cu galeria, din care rezultă şi afluenţa scăzută la meciurile de pe teren propriu, i-au făcut pe acţionari să se gândească şi la varianta disputării meciurilor considerate acasă pe alte arene. De exemplu la Cluj, pe noua arenă a lui “U”, acolo unde roş-albii au foarte mulţi suporteri. Totul răul spre bine, pentru că în acest sezon, Dinamo a adus mai multe puncte din deplasare decât a obţinut în Groapă.

Dinamo acasă: 8 5 2 1 9-4 17 puncte

Dinamo în deplasare: 8 6 1 1 22-6 19 puncte


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Borcea, dinamo, galerie, stadion, deplasareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image