2017-01-18 15:00

SPORT


Ies steliştii, intră dinamoviştii!

 |  18:08
Ies steliştii, intră dinamoviştii!

Echipa naţională joacă al doilea şi ultimul amical din Antalya, contra grupării din Ucraina, Krivbas Krivoi Rog. Dacă în prima partidă, contra anonimilor din Turkmenistan, Piţurcă s-a bazat pe “scheletul” Stelei, cu Tătăruşanu în poartă, Chiricheş, Tănase şi Chipciu în avanposturi, acum selecţionerul va merge pe mâna “câinilor”, deoarece rivalii au fost lăsaţi să plece în cantonamentul Stelei, pentru a pregăti cum se cuvine turul cu Twente.

În meciul cu Krivbas, Bălgrădean se va afla între buturi, Luchin şi Dragoş Grigore vor intra din primul minut pe linia de fund, iar Marius Niculae va rămâne titular în atac. Pe lângă dinamovişti, în formula de start vor apărea jucători care nu au jucat de la început contra reprezentativei Turkmenistanului, ca Sepsi, Roman sau Laurenţiu Marinescu.

Krivbas, care nu se compară cu naţionala Turkmenistanului, este revelaţia campionatului din Ucraina. După 20 de etape se află pe locul 5, la doar două puncte de locul 4, ocupat de Dnepr, dar înaintea unor formaţii mult mai bine cotate, ca Arsenal Kiev sau Metalurg Doneţk.

ROMÂNIA – KRIVBAS KRIVOI ROG, ANTALYA, DIGI SPORT 1, ORA 20.00

România: Bălgrădean – Luchin, Grigore, Papp, Sepsi –Neagu, Pintilii, Marinescu – Roman, M. Niculae, Goga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

TAGURI: Tricolori, antalya, amical, stelisti, dinamovistiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image