2017-01-20 22:22

SPORT


Ignorat la promovare, băgat la înaintare la derby-uri. Oţelul - Poli Timişoara va fi arbitrat de Robert Dumitru

 |  18:54
Ignorat la promovare, băgat la înaintare la derby-uri. Oţelul - Poli Timişoara va fi arbitrat de Robert Dumitru
Robert Dumitru a fost driblat de fiecare dată de şefii CCA când a fostvorba de promovarea pe lista FIFA, iar acum a primit delegarea pentru cel maiimportant meci al sezonului, Oţelul - Poli Timişoara.

Tensiunea atinge cote maxime cu doar trei zile înainteaduelului care poate decide noua campioană a României. Acuzele de influenţăasupra arbitrilor din partea Timişoarei le-au creat mari probleme oficialilorCCA în alegerea brigăzii pentru duelul de duminică seară. Constant în ultimiidoi ani, centralul braşovean a fost singurul care nu a căzut “pradă”declaraţiilor lui Marian Iancu. Poate şi pentru că Poli nu a pierdut niciodatăcu el la centru în acest sezon. Dumitru va fi ajutat la cele două tuşe deecusoane FIFA, Aurel Oniţa şi Zoltan Szekely.

În vârstă de 37 de ani, Robert Dumitru s-a aflat defiecare dată pe lista preliminară pentru FIFA. În urmă cu doi ani, i s-atransmis că nu vorbeşte limba engleză, astfel că au fost promovaţi Marius Avramşi Istvan Kovacs, iar în vară, s-a considerat că este deja bătrân pentru a maiarbitra meciuri internaţionale.

Cade capul lui „Fibră” Petrescu?

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a trecut laameninţări dure dacă Mircea Sandu nu va lua măsuri împotriva vinovaţilor pentrusituaţia arbitrajului. Fost arbitru FIFA, Porumboiu l-a indicat chiar pe DanPetrescu, vicepreşedinte al CCA încă de pe vremea când forul era condus deGheorghe Constantin. Atunci au căzut aproape toate „capetele”, mai puţin allui. Conform unor surse, e foarte posibil ca, în perioada următoare, celporeclit „Fibră” să îşi piardă postul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image