2016-12-08 22:26

SPORT


„Îl sfâşia Gigi Becali dacă îi făcea asta”

 |  21:00
„Îl sfâşia Gigi Becali dacă îi făcea asta”

Partida dintre Ceahlăul şi Rapid, din etapa a 5-a a Ligii 1, încheiată cu victoria oaspeţilor, a fost una extrem de tensionată. Şi asta încă de la pauză, atunci când preşedintele nemţenilor, Vicenţiu Iorgulescu, i-a reproşat vehement centralului Paul Unimătan maniera de arbitraj. Între cei doi a avut loc un incident, ambii lovindu-se cap în cap ca doi cocoşi. Părţile confirmă incidentul, dar nici una nu îşi asumă vina. „I-am zis doar dacă i-a fost ruşine cum a arbitrat. Nu am vorbit urât şi nu l-am jignit. Atunci a venit spre mine şi mi-a dat cu capul în arcadă. Am reacţionat şi eu, că doar nu trebuia să îl pup, însă nu ne-am lovit, doar ne-am îmbrâncit. A viciat rezultatul final, pentru că a acordat un 11 metri inexistent, şi nu a dat un cartonaş roşu la un fault asupra lui Forminte. E clar lipsă de valoare la acest arbitru. O să mai greşească şi la alte meciuri. Păi cred că Gigi Becali îl sfâşia dacă îi făcea asta. Va fi recuzat cu siguranţă, nu o să mai arbitreze niciodată Ceahlăul”, a declarat pentru „Puterea” Vicenţiu Iorgulescu.

„E grav că se întâmplă aşa ceva în Liga 1”  

Centralul întâlnirii s-a apărat de acuzele oficialului moldovean, apreciind faptul că e regretabil că aşa ceva se mai poate întâmpla pe prima scenă a fotbalului românesc. „Domnul Iorgulescu a venit la mine protestând vehement şi ne-am împuns frunte în frunte. Eu am scris totul în raportul de arbitraj. Nu e normal ce s-a întâmplat, şi mai grav este că s-a petrecut în Liga 1”, ne-a declarat Paul Unimătan. Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a luat apărarea, cum era normal, arbitrului de centru, însă l-a contrazis pe acesta în legătură cu raportul de arbitraj. „Din punctul meu de vedere nu a fost un incident, atât timp cât în raportul observatorului de arbitri nu a fost scris nimic despre acest caz. Eu ştiu că lucrurile au stat exact invers. Că domnul Iorgulescu l-a ameninţat pe arbitru şi l-ar fi lovit cu capul”, a spus pentru „Puterea” şeful CCA, Vasile Avram. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-02

Mai multe imagini:
„Îl sfâşia Gigi Becali dacă îi făcea asta”
zoom

TAGURI: Gigi, Becali, Ceahlaul, Rapid, Iorgulescu, arbitruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Becali trece la amenzi Atmosfera de la Steaua oricum nu era bună, însă eşecul de la Chiajna cu Concordia, sau mai bine... 20 Noi 2016 | (1)
Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 5 ani şi 8 luni,... 24 Noi 2016 | (2)