2018-12-17 16:33


Ilie Năstase: Simona Halep joacă foarte bine acum. Trebuie să ajungă la forma cea mai bună pentru a o învinge pe Maria Şarapova

 |  08:35
Ilie Năstase: Simona Halep joacă foarte bine acum. Trebuie să ajungă la forma cea mai bună pentru a o învinge pe Maria Şarapova

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat că Simona Halep joacă foarte bine acum şi trebuie să ajungă la forma cea mai bună pentru a putea să-şi ia revanşa în faţa Mariei Şarapova, cu care s-ar putea întâlni în semifinala turneului de la Madrid.

„Trebuie să ajungă la forma cea mai bună acolo. Asta este foarte greu să o planifici, dar văd că joacă foarte bine acum”, a declarat Ilie Năstase despre participarea Simonei Halep la Open-ul de la Madrid.

„Care Șarapova? Șarapova de anul trecut din finala de la Roland Garros sau Șarapova de săptămâna trecută care pierde cu oricine? Am avut niște rezultate spectaculoase, pe care și le merită, sperând că poate să ajungă și mai departe”, a precizat Ion Ţiriac, referitor la Simona Halep.

„Ea, care a avut un an excepțional, din toate punctele de vedere, gândiți-vă că singurul rezultat nici măcar negativ, oarecum sub normal, a fost sfert de finală la un Grand Slam. Hai să venim cu picioarele pe pâmânt. Că acum doi ani de zile vorbeam despre tenis la Sighetu Marmației”, a completat Ion Ţiriac. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: ilie, nastase, simona, halep, joaca, foarte, bine, acum, ajunge, forma, invinge, maria, sarapova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...