2016-10-25 17:17

SPORT


Ilie Dobre, cetăţean de onoare în Vâlcea

 |  16:53
Ilie Dobre, cetăţean de onoare în Vâlcea

Comentatorul sportiv de radio Ilie Dobre a primit distincţia de “Cetăţean de onoare” al comunei sale natale Mitrofani, din judeţul Vâlcea, în semn de apreciere pentru cele două recorduri mondiale de celebrare a unui gol. Cel mai lung “gol” strigat de Ilie Dobre, fără respiraţie, a durat 27 secunde şi s-a petrecut la meciul Gaz Metan Mediaş - Kups Kuopio din Europa League, în vara lui 2011. Performanţa crainicului radio a fost omologată de World Records Academy. Ilie Dobre deţine şi recordul mondial pentru cea mai lungă celebrare a unui gol, cu pauză de respiraţie, timp de 42 secunde, la meciul România-Bulgaria din septembrie 2006.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Ilie dobre, cetatean de onoare, valceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bogdan Diaconu, președinte de onoare al echipei Rapid Bucureşti Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită (PRU), a fost numit în funcția de... 10 Oct 2016 | (0)
Regele Mihai I, semnătură în Cartea de Onoare a Primăriei municipiului Chișinău Regele Mihai I al României a semnat în Cartea de Onoare a Primăriei municipiului Chișinău, cu... Acum 7 ore | (0)