2017-01-21 08:23

SPORT


Ilie Năstase a fost prins băut la volan. ''Cred că vând tot şi plec din ţară!''

 |  16:10
Ilie Năstase a fost prins băut la volan. ''Cred că vând tot şi plec din ţară!''
Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost prins subinfluenţa băuturilor alcoolice în noaptea de joi spre vineri. Pe lângă faptulcă i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 603lei, fosta mare glorie a fost sancţionat cu 500 de lei pentru tulburarealiniştii publice după ce a avut o reacţie violentă în faţa poliţiştilor.

Năstase, care se afla într-un BMW alături de iubita saBrigitte Sfăt, circula pe un bulevard din Capitală atunci când a fost oprit deun echipaj de Poliţie. "Rezultatul testului a fost pozitiv, de0,40 mg/l alcool pus în aerul expirat. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de603 lei şi cu suspendarea permisului de conducere pentru trei luni, respectiv90 de zile", a declarat Ioana Stancu, purtătorul decuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Primulnumăr un mondial în clasamentul ATP a mai încasat şi o amendă de 500 de lei,pentru că a refuzat să semneze procesul-verbal şi totodată a avut o reacţiaurâtă în faţa poliţiştilor şi a martorilor prezenţi la faţa locului.

IlieNăstase a replicat acid la cele întâmplate, ameninţând încă o dată căintenţionează să emigreze definitiv.

"M-a oprit poliţia, am suflat în fiolăşi am fost la limita legii. N-am omorât pe nimeni, n-am călcat pe nimeni. Nu amfăcut niciun scandal! Era un paparazzo care mă filma şi i-am spus poliţistului.Mi-au spus că nu au dreptul să intervină pentru că se află pe spaţiu public şipoate sa facă ce vrea. Cred că plec definitiv din ţară!Mă gândesc foarte serios să-mi scot casa la vânzare şi să nu mai vin deloc înRomânia. Mai bine plec eu decât să fac vreo prostie şi să îi bat, sa rup cuivavreo mână, vreun picior. Prefer să cedez eu", a spus acestala sportro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image