2016-12-10 14:55

SPORT


Ilie Stan n-are frică de Gigi

 |  20:32
Ilie Stan n-are frică de Gigi

Pus în temă de patronul său, că dacă va rata calificarea mai departe în Liga Europa, va fi dat afară, Ilie Stan e sigur de scaunul său. Mai mult decât atât, tehnicianul speră ca echipa sa să reuşească o performanţă istorică în Olanda.

“Nu mă simt deloc în pericol, nu îmi fac nici un fel de probleme în acest sens. Nu voi pleca de la Steaua. Nimeni nu mă dă afară, sunt sigur de asta. Obiectivul meu e titlul. Liga Europa şi Cupa României sunt bonusuri pentru mine. Vreau să realizăm o calificare istorică. Putem să întoarcem rezultatul. Suntem pregătiţi pentru orice, chiar şi pentru lovituri de departajare”, a spus Ilie Stan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Ilie_stan, gigi_becali, frica, steaua, twente, liga_europa, demitereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Liviu Dragnea: Oamenii nu au aplaudat la parada de 1 Decembrie pentru că le era frică Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă seară, în cadrul unei emisiuni la Antena... 04 Dec 2016 | (5)
Preotul Constantin Necula, mesaj transmis PNL: Să aibă frică de Dumnezeu şi respect faţă de popor Preotul Constantin Necula a transmis un mesaj video liberalilor adunaţi, vineri, la un eveniment... 03 Dec 2016 | (2)